Life

Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cum a motivat acesta încheierea bruscă a relației

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pus punct relației sentimentale. Cunoscutul om de afaceri a fost cel care a confirmat separarea de frumoasa blondină.
16.05.2022 | 23:42
Gabi Badalau sa despartit de Bianca Dragusanu Cum a motivat acesta incheierea brusca a relatiei
Gabi Bădălău, despărțire surpriză de Bianca Drăgușanu. Care a fost motivul separării. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Afaceristul s-a despărțit de fosta asistentă a lui Dan Capatos. Încă soțul artistei Claudia Pătrășcanu a vorbit foarte sincer și deschis despre motivul pentru care s-a despărțit de vedeta cu care a format un cuplu în ultima vreme.

Gabi Bădălău, despărțire surpriză de Bianca Drăgușanu. Care a fost motivul separării

Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, cu care s-a iubit în ultimii ani. Afaceristul a distribuit un mesaj în social media, unde și-a motivat încheierea bruscă a relației de dragoste, dar și ce vrea să lase în urmă.

ADVERTISEMENT

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase.

Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și fosta prezentatoare de la Kanal D au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, despărțirile și împăcările fiind foarte dese. Cei doi au avut de-a lungul timpului numeroase certuri și scandaluri.

Bianca Drăgușanu nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, distribuind o filmare în care conduce. Frumoasa blondină apare cu zâmbetul pe buze, fără să trădeze separarea recentă de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT
Mesaj Gabi Bădălău
Mesajul transmis de Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram.com

Gabi Bădălău, în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău este în continuare în proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, cântăreața cu care are doi băieți. Cei doi sunt la cuțite și nu par să ajungă la o înțelegere legat de custodia copiilor pe care-i au împreună.

„Inclusiv duminică, am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie. Deci sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18.00, m-a sunat că nu duc băieții acasă, cu toate că eu aveam un acord cu ea să-i duc luni.

ADVERTISEMENT

Este bipolară și are dublă personalitate. Încă o dată, nu înțeleg de ce cu mine, tatăl copiilor, care încerc să fiu foarte civilizat și diplomat cu ea”, a dezvăluit omul de afaceri pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT