Life

Anna Lesko neagă orice fel de legătură cu Gabi Bădălău. Ce spune despre Bianca Drăgușanu. Update

Anna Lesko a negat zvonurile și spune că nu are nicio relație cu Gabi Bădălău.
06.09.2021 | 13:35
Anna Lesko neaga orice fel de legatura cu Gabi Badalau Ce spune despre Bianca Dragusanu Update
ADVERTISEMENT
06-09-2021
10:33

Anna Lesko, despre presupusa relație cu Gabi Bădălău

Cunoscuta artistă a declarat că nu a avut nicio relație cu milionarul și a solicitat publicarea următorului drept la replică:

“În replică față de ce se afirmă în acest articol vă comunic: 

Nu cunosc pe niciunul dintre protagoniștii acestei povești. Nu îl cunosc pe dl Bădălău, iar pe dna. Drăgușanu am întâlnit-o o singură dată în cursul unei emisiuni TV.

Nu doresc să fiu implicată în niciun fel de scandal de presă sau în orice alte chestiuni litigioase, cu atât mai mult cu cât nu am absolut nimic de a face cu vreuna din persoanele menționate în articolul dvs. 

La acest moment mă ocup de creșterea fiului meu și de activitatea mea de televiziune. Orice asemenea dezinformări îmi dăunează atât în plan profesional cât și în plan personal. 

Anna Lesko”

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a fost una lipsită de controverse. De-a lungul timpului cei doi ba au fost împreună, ba s-au despărțit și ulterior s-au împăcat.

Dacă doar cu o săptămână în urmă, FANATIK vă dezvăluia că blondina și fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu sunt împreună la mare, se pare că în prezent lucrurile nu mai sunt chiar roz între ei.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko neagă orice fel de legătură cu Gabi Bădălău

Mai nou, a ieșit la iveală că Gabi Bădălău ar fi avut o relație cu Anna Lesko chiar în timp ce era cu Bianca Drăgușanu.

Se pare că frumoasa cântăreață a fost motivul certurilor dintre fosta asistentă TV și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bianca Drăgușanu știa că cei doi ar fi ținut legătura. Ea a dezvăluit că a văzut mesaje între ei în telefonul bărbatului.

„Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez” a spus Bianca pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Ea a lăsat să se înțeleagă și că relația cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu e de domeniul trecutului. Nu mai există cale de împăcare. Nu cu foarte mult timp în urmă cei doi aveau planuri mărețe, de căsătorie.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu?

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a reacționat și ea după ce s-a spus că bărbatul ar fi avut o relație clandestină cu Anna Lesko în timp ce era iubitul Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Nu ştiam că Gabi este cu Anna Lesko, şi dacă ştiam, nu era treaba mea. Este viaţa lui, iar acum poate să aibă relaţii cu oricine doreşte el. Pe mine nu mă mai interesează ca bărbat!”, a spus Claudia, potrivit sursei citate anterior.

Ce spune Gabi Bădălău?

Chiar dacă Bianca a confirmat legătura dintre cei doi, Gabi Bădălău a demontat toate zvonurile apărute. Mai mult, el susține că nu o cunoaște pe cântăreață.

„Nu este adevărat! Eu nu o cunosc pe Anna Lesko. Este persoană publică,” a spus afaceristul, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT