Life

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Motivul pentru care au rupt brusc relația

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai sunt un cuplu, după ce în ultimele luni s-au iubit cu foc și patimă. Omul de afaceri a spus totul despre relație, dar și care a fost motivul real pentru care au pus punct atât de brusc.
02.06.2021 | 18:02
Gabi Badalau si Bianca Dragusanu sau despartit Motivul pentru care au rupt brusc relatia
ADVERTISEMENT

Afaceristul confirmă că a avut o legătură foarte apropiată cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în ultimele 6 luni, însă au luat decizia să meargă pe drumuri separate și să nu-i mai lege nimic.

Despărțirea a fost luată de comun acord, Gabi Bădălău precizând că totul s-a produs în urmă cu puțin timp. Vedeta a ținut să mai adauge că mediatizarea relației lor ar fi unul dintre motivele pentru care nu au mai putut continua totul.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, pe drumuri separate. De ce s-au despărțit

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație.

Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. 

ADVERTISEMENT

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație”, a declarat Gabi Bădălău într-o emisiune de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Omul de afaceri are o părere foarte bună despre frumoasa blondină. Cei doi au decis de comun acord să pună capăt poveștii de dragoste, afaceristul mărturisind că îi dorește tot binele din lume de acum înainte celei cu care s-a iubit până de curând.

ADVERTISEMENT

Soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu nu are niciun resentiment pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos. În altă ordine de idei, Gabi Bădălău consideră că mediatizarea relației lor nu a fost deloc în avantajul lor, de aici și separarea neașteptată.

Gabi Bădălău, cuvinte de laudă pentru fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Vedeta dă cărțile pe față și legat de discuțiile pe care le-a avut cu familia sa despre blondină, mărturisind că nu s-a pus niciodată problema de asemenea conversații. Gabi Bădălău își asumă totul și nu mai vrea să vorbească despre fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, afaceristul își dorește să se concentreze mai mult pe cei doi băieți pe care-i are din relația cu Claudia Pătrășcanu, cu care este în continuare în proces de divorț.

„Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine.

Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a completat fiul lui Niculae Bădălău, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT