Life

Gabi Bădălău și Claudia Patrășcanu au divorțat oficial. Prima reacție a afaceristului după ce a semnat actele

Gabi Bădălău este de acum un bărbat liber. Fiul lui Gabi Bădălău a divorțat oficial de soția sa, Claudia Pătrășcanu după o căsnicie extrem de tumultoasă.
21.10.2022 | 06:44
Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au divortat oficial Prima reactie a afaceristului dupa ce a semnat actele
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au fost căsătoriți ani ani de zile, însă relația lor nu a evoluat în modul în care cei doi și-ar fi dorit. Au existat nenumărate scandaluri în căsnicie, iar în final, cei doi au decis că cea mai bună decizie este ca fiecare să o ia pe drumul său.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial

În timpul procesului de divorț însă, au avut loc răsturnări de situație. Bărbatul a dezvăluit într-o emisiune tv că fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu a adus nenumărate probe și înregistrări în instanță, iar asta a complicat destul de tare lucrurile.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, cei doi foști soți sunt nevoiți să se întâlnească din nou în instanță, pe 3 noiembrie, moment în care va fi stabilit domiciliul copiilor, dar și programul de vizită care va trebui respectat.

Deși și-ar fi dorit ca totul să se termine cât mai repede, odată cu noile probleme aduse de Claudia Pătrășcanu, va fi nevoie și de cea de a doua întâlnire.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește custodia copiilor, cei doi au decis că aceasta va fi una comună, iar fosta sa soție va reveni la numele său dinainte de căsătorie.

”Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil.

Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Următorul termen al divorțului este pe 3 noiembrie

Chiar și așa, afaceristul speră că la termenul de pe 3 noiembrie întreaga poveste se va termina și nu va mai fi nevoie de apel. În tot acest timp însă, Gabi Bădălău nu a rămas singur.

Deși nu divorțase oficial până acum, afaceristul formează deja un cuplu cu Bianca Drăgușanu, iar cei doi s-ar putea căsători oricând, având în vedere că oficial, de joi, Gabi Bădălău este un bărbat liber.

ADVERTISEMENT