Sport

Gabi Balint a remarcat un tânăr jucător din SuperLiga: “Vă mai spun un fotbalist bun, are calități incredibile”

Gabi Balint a remarcat un tânăr jucător din SuperLigă, de la Farul Constanța, care a jucat două meciuri pentru „marinari” în campionat.
23.12.2022 | 20:43
Gabi Balint a remarcat un tanar jucator din SuperLiga Va mai spun un fotbalist bun are calitati incredibile
Gabi Balint a remarcat un tânăr jucător din SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Adrian Mazilu, mijlocașul de doar 17 ani de la Farul, care a jucat în ultimul meci din 2022 al echipei sale, în duelul cu FC Voluntari, scor 1-1.

Gabi Balint a remarcat un tânăr jucător din SuperLiga

Gabi Balint l-a remarcat pe Adrian Mazilu, puștiul Farului, despre care spune că poate ajunge departe în carieră, dar că trebuie să aibă și un anturaj bun, propice performanței.

ADVERTISEMENT

Cred că Ianis Hagi poate ajunge la un nivel mai bun, dacă nu se accidenta putea ajunge la un alt nivel, sunt sigur că va ajunge în Premier League sau de ce nu în Spania.

Mi-a plăcut că Drăguș și-a revenit, eu cred în el că va ajunge mai sus. Vă mai spun un jucător bun, e vorba despre Mazilu, de la Farul, de 18 ani, are niște calități incredibile și are potențial să ajungă mai departe.

ADVERTISEMENT

Ăsta e un jucător care va ajunge, are calități de tipul acesta”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport. Adrian Mazilu a reușit să înscrie un gol pentru Farul în duelul din Cupă cu Rapid, scor 2-0.

  • 17 ani are Adrian Mazilu

„M-a enervat cel mai mult că am retrogradat în Liga Națiunilor!”

Gabi Balint a continuat și a vorbit și despre lucrurile care l-au deranjat cel mai mult în 2022, vorbind despre retrogradarea României din grupa B a Ligii Națiunilor:

ADVERTISEMENT

„M-a enervat cel mai mult că am terminat pe ultimul loc în Nations League, e păcat că nu reușim să ne ridicăm și doare pe toată lumea.

Cred că m-a enervat cel mai mult când am primit vestea că am retrogradat, cred că asta m-a enervat cel mai mult anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Bine, mă enervează multe lucruri, însă eu sunt ardelean și probabil de-asta îmi trec repede supărările”.

„De la Deac ai ce învăța, cred că cei mici pot învăța multe lucruri de la el, mai ales dacă ești copil. Sper să continue cât mai mult timp în fotbal și să-l vedem și în următoarele sezoane”, a mai spus Gabi Balint.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT