Fotbal intern

Gabi Balint, atac dur la Gigi Becali după scandalul SMS-ului trimis lui Coman: ”Și acum te întrebi de ce FCSB nu mai e ce a fost”

27.04.2019 | 10:17
Gabi Balint atac dur la Gigi Becali dupa scandalul SMSului trimis lui Coman Si acum te intrebi de ce FCSB nu mai e ce a fost

Fostul internațional Gabi Balint a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali, după ce acesta i-a trimis din greșeală un SMS cu o schimbare lui Florinel Coman. La partida FC Viitorul – FCSB, din etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano, gsp.ro a scrus că finanțatorul ”roș-albaștrilor” a greșit destinatarul și a trimis la Coman mesajul cu înlocuirea lui Dennis Man cu Mihai Roman.

Gabi Balint, atac dur la Gigi Becali după scandalul SMS-ului trimis lui Coman: ”Asta e treaba celui care stă pe bancă?”

”Se știe ce se întâmplă acolo. Au recunoscut și ei, și patronul. E greu ca antrenor să recunoști. Ce să mai spunem? Și acum te întrebi de ce FCSB nu mai e ce a fost. Nu se fac lucruri din astea. Cum adică să îi dai SMS? Cine primește mesajele astea? Cine le transmite? Asta e treaba celui care stă pe bancă? Să se știe clar și să se recunoască”, a fost atacul lui Gabi Balint la Gigi Becali, după ce acesta a încurcat destinatarul unui SMS.

”Să nu se mai nege că, domne, nu, îl las în pace să facă el schimbări. Vine antrenorul, spune, domne, l-am scos că a răcit, a strănutat pe teren și nu mi-a plăcut. E halucinant, dar dacă oamenii așa lucrează și le place, ce poți să le faci? Greșeala e a lui Coman că nu a venit să transmită mai departe. Dacă e adevărată, care e problema?”, a mai spus Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Gigi Becali și Mihai Teja se îmbrățișează în conferința de prezentare a antrenorului de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja se îmbrățișează în conferința de prezentare a antrenorului de la FCSB

Gigi Becali neagă existența SMS-ului

Gigi Becali a negat vehement existența acelui SMS care a ajuns la Florinel Coman: “Ce? Păi, ce? Nu știu despre ce vorbiîi. Ce SMS? Nu știu eu așa ceva. Nu e adevărat așa ceva. Dar nu am dat eu SMS. Păi, dar cum, în primul rând nu am fost, am fost… Dar nici nu puteam să dau SMS în primul rând, de-abia acum puteți să mă prindeți că acum sunt pe drumul spre Pitești, că nu prindea…Nici nu știu despre ce vorbiți, habar n-am despre ce vorbiți”.

Pe lângă Balint, și fostul mare internațional Cornel Dinu l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se bagă peste antrenori. “Am văzut aseară, mă interesează ce se întâmplă. E Vinerea Mare. Să îi iubim azi pe Reghecampf, pe Gigișor din Pipera. Mâine mai vedem ce va fi. Ce vă mai surprinde la bietul Gigi? El și-a găsit o marionetă și a pus-o antrenor. De la momentele în care discuta cu Olăroiu și Reghecampf, căruia îi trimitea Vali Argăseală schimbările, a ajuns la aceste forme teribil de manevrabile, Nicolae Dică și bietul ăsta de Teja. Nu trebuie să vă surprindă”, a spus Dinu.