Sport

Octavian Popescu, client fidel al lui Gabi Balint: „E la pământ psihic, face totul pe dos!”

Octavian Popescu a fost căpitan în FCSB – Anderlecht, în absența lui Florin Tănase. ”Perla” lui Gigi Becali a fost între cei mai slabi de pe teren.
16.09.2022 | 09:59
Octavian Popescu client fidel al lui Gabi Balint E la pamant psihic face totul pe dos
În criză totală de formă, Octavian Popescu a fost criticat dur de Gabi Balint după FCSB - Anderlecht 0-0. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut primul punct în grupa B din Conference League 0-0 cu Anderlecht, dar jocul roș-albaștrilor a suferit în multe momente. Cel care ar fi trebuit să limpezească acțiunile de atac, Tavi Popescu, mai mult i-a încurcat pe coechipieri.

Gabi Balint: ”Octavian Popescu face totul pe dos”

Octavian Popescu traversează o perioadă extrem de grea din punct de vedere sportiv. Fotbalistul pe care Gigi Becali încă mai crede că va încasa zeci de milioane de euro a fost printre cei mai slabi de pe teren în FCSB – Anderlecht 0-0.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a analizat la sânge evoluția decarului din  trupa lui Nicolae Dică și a concluzionat că fotbalistul și-a pierdut încrederea. Nu este pentru prima dată când fostul jucător de legendă al Stelei are un discurs extrem de acid la adresa lui Tavi Popescu.

”Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Tot ce face face pe dos. Când a apărut, Tavi Popescu a arătat niște lucruri gândite, goluri, pase.

ADVERTISEMENT

Te uiți la calitățile tehnice, dar acum nu mai vezi absolut nimic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm”, a spus Balint, la Digisport.

Nici David Miculescu nu a scăpat de criticile lui Gabi Balint

Fostul atacant al Stelei și al echipei naționale l-a luat în cătare și pe David Miculescu. Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, este departe de așteptările lui Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

”Miculescu e un băiat simpatic, inteligent, dar ori e prea timid, ori atât poate. Puțin. Care perioadă de adaptare? Au trecut meciuri destule. În fotbal, trecutul se uită repede. Prezentul contează, pentru viitor nu are nimeni răbdare”, a tunat Balint.

Acesta a enunțat și jucătorii a căror evoluție s-a ridicat la pretențiile lui, în partida dintre FCSB și Anderlecht, la capătul căreia roș-albaștrii au obținut primul punct în faza grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

”Olaru, îmi place, Edjouma, la fel. Radunovic, îmi place. Prietenul meu Crețu, viteză multă, nebunie multă și puține reușite. Fundașii centrali nu au avut multă treabă, în rest…”, a adăugat Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,75 este cota pentru ”1/2 și sub 2,5 goluri” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT