Fotbal intern

Gabi Balint, de partea fanilor CSA Steaua: „Nu mă voi identifica niciodată cu FCSB! Nu acolo am jucat eu”

30.03.2020 | 19:26
Gabi Balint de partea fanilor CSA Steaua Nu ma voi identifica niciodata cu FCSB Nu acolo am jucat eu
ADVERTISEMENT

Gabi Balint intervine în scandalul izbucnit între suporterii CSA Steaua, echipa armatei și cei ai FCSB-ului, clubul patronat de Gigi Becali.

Gabi Balint, de partea fanilor CSA Steaua în conflictul cu suporterii FCSB

Gabi Balint a vorbit despre conflictul dintre fanii CSA Steaua și cei ai FCSB-ului și a mărturisit că se simte mai legat de echipa armatei: „Abia aștept să fie gata stadionul Steaua. Arată frumos, din ce am văzut în presă.

ADVERTISEMENT

Oricum mie îmi vor rămâne imaginile din camerele de la tribuna a doua unde stăteam la început, unde făceam cantonamentul, bucătăria, clubul. culoarul de la etaj cu pozele marilor fotbaliști. Meciurile, sigur, golurile marcate acolo”.

„Gazonul cel mai bun din țară, întreținut de nea Rudi, emblema desenată de acesta la mijlocul terenului. Puțini se mândresc cu asemenea amintiri, mai ales că am ajuns ce am visat.

ADVERTISEMENT

Când eram mic jucam fotbal în apartament cu minge făcută din ciorapii mamei. Loveam peretele din care venea acea așa zisă minge pe care o șutam în ușă, care devenise poartă”, și-a mai amintit Gabi Balint.

„Nu mă voi identifica niciodată cu FCSB”

Gabi Balint a declarat că nu se poate identifica niciodată cu FCSB: „Mă feresc să vorbesc de Steaua și FCSB. Pentru că suporterii sunt împărțiți și dacă vorbesc de unii se supără ceilalți. Impărțirea aceasta e dureroasă, dar nu e vina mea.

ADVERTISEMENT

Nu eu decid dacă FCSB trebuie să joace și ea în Ghencea. Eu știu că sunt apropiat de clubul Armatei, acolo am jucat eu, la Steaua. Nu mă identific și nu mă voi identifica niciodată cu FCSB. Nu simt asta”.

„Unii o consideră Steaua, e treaba lor. Juridic nu așa stau lucrurile. Mă simt mai apropiat de Steaua din Liga a patra, chiar dacă promovează sau nu. Nu am ceva cu cei de la FCSB sau cu FCSB, dar nu mă simt reprezentat de ei. Niciodată.

ADVERTISEMENT

Mulți mă condamnă pentru cum gândesc. Asta e. Nu e vina mea că s-a întâmplat împărțirea. Suporterii celor din Liga a patra mi-au trimis sincera lor susținere atunci când mi-a fost greu și nu voi uita gestul lor vreodată”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: