ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gabi Balint, enervat de o decizie luată de Toni Petrea: „Să își rupă carnetul de antrenor!”

Autor: Ionut Neamţu | 14.03.2021 | 00:08
Gabi Balint, enervat de o decizie luată de Toni Petrea: „Să își rupă carnetul de antrenor!”
Gabi Balint, enervat de o decizie luată de Toni Petrea: „Să își rupă carnetul de antrenor!”

Gabi Balint s-a arătat nemulțumit de decizia lui Toni Petrea de a-l schimba pe tânărul Andrei Istrate în finalul meciului cu UTA, deși acesta fusese introdus pe teren la pauză în locul lui Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 la Arad în fața UTA-ei și și-a păstrat locul 1 până la derby-ul cu CFR Cluj de vinerea viitoare, în urma unui meci în care s-a jucat pur și simplu cu ocaziile.

Două dintre situațiile de gol ale oaspeților l-au avut în prim plan chiar pe Istrate, care nu s-a mișcat deloc rău în cele 39 de minute cât a stat pe teren.

Gabi Balint, iritat de schimbarea lui Istrate din finalul meciului UTA – FCSB: „Antrenor la «Arici Pogonici». Să-și rupă carnetul!”

Gabi Balint a fost plăcut impresionat de evoluția lui Andrei Istrate și e de părere că antrenorul Toni Petrea l-a schimbat pe acesta în minutul 85 cu Ovidiu Perianu din cauza unei accidentări. O altă motivație, cum ar fi cea din considerente tehnice, nu este justificată.

ADVERTISEMENT

„Eu bănuiesc că Istrate a avut o problemă de sănătate de l-au schimbat. Eu nu pot să concep cum ai un jucător în plus pe teren, bagi un jucător care să îți aducă un plus în atac și apoi îl schimbi ca să bagi mijlocaș defensiv, să întărești mijlocul? Trebuie să fii antrenor la pitici, la «Arici Pogonici». 

Nu ai cum să faci chestia asta, mai ales că e un jucător de 18 ani, care a intrat chiar bine, se vedea că FCSB altfel e cu un vârf și cu Tănase mai în spate. Dacă nu e așa, să își rupă carnetul de antrenor”, a declarat Balint la Digisport.

Balint nu a fost de acord nici cu Ilie Dumitrescu, aflat în studio, care a apreciat că schimbarea lui Istrate, un jucător ofensiv, cu „închizătorul” Perianu s-a făcut pentru a securiza rezultatul în finalul meciului. „Ilie a explicat frumos, cum explică și Petrea de multe ori. Așa o vede un specialist”, a continuat Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint, critici la adresa lui Octavian Popescu

În continuare, fostul mare internațional nu l-a menajat nici pe Octavian Popescu, jucător care a fost „detașat” de Gigi Becali la FCSB II pentru derby-ul cu CSA Steaua din Liga 3, dar a cărui evoluție a lăsat de dorit.

„Popescu de o lună, de la meciul cu Iasi, nu m-a mai impresionat deloc. Mare diferență față de ce a arătat. Astăzi a fost doar numărul de el. Un meci prost poți să faci, dar…. E o problemă. Nu a mai jucat nimic de la meciul cu Iași, slab! Nu știu de ce, ei trebuie să știe, pentru că sunt mereu cu ei”, a încheiat Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!