Sport

Gabi Balint îi ia apărarea lui Marius Șumudică: „A greșit Dan Petrescu! Nu poți să spui așa ceva”

Gabi Balint i-a luat apărarea lui Marius Șumudică după scandalul cu Dan Petrescu.
17.09.2021 | 21:22
Gabi Balint ii ia apararea lui Marius Sumudica A gresit Dan Petrescu Nu poti sa spui asa ceva
ADVERTISEMENT

Gabi Balint este de părere că Dan Petrescu a greșit când a declarat la conferința de presă după meciul cu Jablonec, din Conference League, scor 0-1, că echipa e nepregătită, că o „săgeată” aruncată înspre Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei României.

Totodată, Gabi Balint a glumit și pe seama faptului că „Bursucul” l-a lăudat pe Emmanuel Culio pentru meciul făcut, spunând că mijlocașul argentinian este departe de forma arătată în trecut la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint sare în apărarea lui Marius Șumudică în scandalul cu Dan Petrescu

Gabi Balint i-a luat apărarea lui Marius Șumudică după scandalul cu Dan Petrescu, spunând că antrenorul CFR-ului a greșit când a ieșit să declare că echipa nu este pregătită corespunzător și din acest motiv ar fi pierdut confruntarea cu Jablonec, partidă jucată în prima etapă a grupelor Conference League:

„Șumudică are dreptate. Nu sunt de acord că Marian Copilu a câștigat titluri, că de-aia au fost jucători și antrenori acolo. A greșit și Dan Petrescu. Și el a adus jucători care nu cred că vor mai juca în viitor”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să spui că echipa e nepregătită, ca respect pentru cel ce a fost înainte, mai ales că ai bătut pe FCSB cu 4-1.

Sincer, Dan Petrescu e un antrenor bun, un om de fotbal bun, un jucător mare. Nu poți să spui așa ceva, că a jucat bine Culio.

ADVERTISEMENT

A îmbătrânit, asta e, ce să-i faci dacă a jucat în Liga 4, în ultimii ani”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„E sport național să dai vina pe alții!”

Și Iulian Miu a vorbit despre disputa dintre Dan Petrescu și Marius Șumudică, spunând că este o obișnuință în România să dai vina pe altcineva.

ADVERTISEMENT

„E greu! E la modă să dai vina pe cei care au fost înainte. E sport național la noi și la primării când te duci e la fel”, a mai spus Iulian Miu, la TV TelekomSport.

Dan Petrescu i-a luat recent locul lui Marius Șumudică pe banca tehnică a CFR-ului, nefiind prezent la partida din campionat cu FCSB, scor 4-1. Astfel, de la venirea sa, „Bursucul” a suferit două înfrângeri identice, cu FC Botoșani și Jablonec.

Marius Șumudică a fost dat afară de la CFR Cluj după ce a fost eliminat din play-off-ul pentru Europa League de către Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISEMENT