Sport

Gabi Balint, lăsat mască de un fan pe stradă: „Nu, lasă domn’e, joacă FCSB-ul”

Gabi Balint a fost luat prin suprindere de un suporter în plină stradă. Fanul a luat la întrebări legenda Stelei, în ziua în care se joacă Spania - Franța și Virtus - FCSB
09.07.2024 | 20:45
Gabi Balint lasat masca de un fan pe strada Nu lasa domne joaca FCSBul
Gabi Balint, lăsat mască de un fan pe stradă: „Nu, lasă domn'e, joacă FCSB-ul” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Balint (61 de ani) a fost abordat în plină stradă de un suporter, care l-a întrebat despre meciul dintre Virtus și FCSB, din primul tur peliminar din UEFA Champions League.

Gabi Balint, luat prin surprindere de un fan FCSB. Meciul campioanei României, mai important decât semifinala Spania – Franța

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 și susținător înfocat al proiectului CSA Steaua, Gabi Balint era cu gândul la prima semifinală de la Euro 2024, Spania – Franța, în momentul când a fost abordat, pe stadă, de un fan. Suporterul l-a recunoscut pe legendarul fotbalist al Stelei, căruia i-a cerut un pronostic, dar nu pentru meciul de la Munchen.

ADVERTISEMENT

„M-a recunoscut cineva azi și mi-a zis: ‘domnu’ Balint, ce spuneți diseară, cum va fi meciul?’. Zic, nu știu, dar eu cred că până acum Spania a jucat cel mai frumos fotbal.

‘Nu, lasă, domn’e, meciul ăla cu Spania. FCSB-ul, domn’e, joacă azi’”, a dezvăluit Gabi Balint, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a recunoscut că știa faptul că FCSB joacă astăzi împotriva campioanei din San Marino, dar a spus nu știa că partida din primul tur preliminar al Ligii Campionilor se va juca de la aceeași oră, 22:00, cu cel dintre Spania și Franța, prima semifinală de la Euro 2024.

„Știam că FCSB-ul joacă azi, dar nu știam ora. Apoi am văzut că este la aceeași oră cu semifinala de la EURO”, a mai spus Balint, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a rămas alături de CSA Steaua

Nu este de mirare că Balint nu e foarte interesant de ceea ce se întâmplă la FCSB. Pele s-a alăturat încă din 2017 proiectului CSA Steaua și a rămas solidat cu „militarii”, chiar dacă nici acum nu au drept de promovare în SuperLiga. Fostul internațional și-a spus de mai multe ori oful în această privință.

„Echipa mea de suflet, Steaua, asta ar trebui să facă. De ce iau jucători de 30 și ceva de ani? De ce ai ca obiectiv calificarea în play-off, când tu nu poți promova? De ce să ai prime pentru asta? Ca să atragi atâta ură ca până acum?

ADVERTISEMENT

De ce nu îi promovezi pe cei tineri? Le dai 1.500 de euro lunar și nu va mai zice lumea nimic. Ar zice: ‘OK, bani publici, dar uite ce tineri cresc acolo’. Sunt sigur că ar fi lume mai multă la stadion.

Nu poți promova, nicio problemă, chit că te duci în Liga 3. Dar crește tinerii, vinde-i, adu bani la club! Bagă banii în academie, ești în București, ai nume, vin copiii la tine, condițiile sunt foarte bune. Noi trebuie să dăm restart în fotbalul românesc și trebuie să facem cât mai multe academii”, a spus Gabi Balint, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,18 este cota Betano pentru „peste 4,5 goluri” în Virtus - FCSB