Sport

Gabi Balint, lovit cu mașina de o doamnă neatentă: ”Mi-a făcut motorul varză. A trebuit să chem poliția”

20.10.2019 | 15:00
Gabi Balint lovit cu masina de o doamna neatenta Mia facut motorul varza A trebuit sa chem politia
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, Gabi Balint, acum analist TV la un post de sport din România, a povestit despre o experiență neplăcută din trafic pe care a trăit-o în urmă cu ceva timp, care se putea încheia cu o tragedie.

Gabi Balint, lovit cu mașina de o doamnă neatentă: ”Mi-a făcut motorul varză. A trebuit să chem poliția”

Cunoscut ca un mare iubitor al motocicletelor, Gabi Balint a dezvăluit un eveniment rutier care se putea încheia cu o tragedie. ”A intrat o doamnă cu o mașina, a vrut să parcheze şi nu știu, i-a alunecat pantoful… Avea nişte tocuri cam mari și a intrat pur şi simplu… Mi-a făcut motorul varză. A trebuit să chem poliţia”, a povestit Balint pentru AntenaStars.

ADVERTISEMENT

Fostul campion al Europei cu Steaua mai spune că a încercat să îi convingă pe Miodrag Belodedici şi pe Gică Hagi să îşi ia motor, dar fără niciun rezultat: “Pe Belodedici am încercat să îl conving că este o senzaţie superbă, dar Belo, la calmul lui… Cum e el aşa… Nu are nevoie de adrenalină”, a mai spus Balint pentru sursa citată.

Gabi Balint a trecut prin momente dificile la finalul lunii septembrie

Fostul internațional Gabi Balint a suferit un infarct și a fost operat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, medicii montându-i trei stenturi la inimă. Între timp, starea fostului mare jucător s-a îmbunătățit, acesta reluându-și activitatea de analist sportiv.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 56 de ani, Gabi Balint a jucat pentru echipa Steaua București între anii 1980 și 1990. Cu roș-albaștrii a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986 și Supercupa Europei în anul 1987. Gabi Balint a fost component și al echipei naționale a României, pentru care a marcat nu mai puțin de 14 goluri. Gabi Balint a devenit antrenor în anul 1994, ca secund la echipa națională a României. Gabi Balint a mai pregătit Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Poli Timișoara, FC Vaslui și CSU Craiova.