Sport

Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea: „Craiova a fost o echipă mare în trecut”

Venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova a fost comentată de către Gabi Balint, care a spus că suporterii olteni trăiesc în trecut.
10.08.2022 | 18:21
Gabi Balint nu are incredere in venirea lui Mirel Radoi la Universitatea Craiova a fost o echipa mare in trecut
Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Mirel Rădoi va deveni antrenorul principal al Universității Craiova.

Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Gabi Balint a comentat venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, fiind de părere că suporterii echipei trăiesc în trecut, amintind de perioada glorioasă a echipei, făcând și o comparație cu situația actuală a echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gabi Balint crede că Mirel Rădoi a ales bine să revină la o echipă de club, pentru că nu crede că i se potrivește rolul de selecționer în acest moment:

„Suporterii Craiovei trăiesc ca suporterii echipei naționale, adică în trecut. Craiova a fost o echipă mare în trecut… pe Balint l-au dat afară rezultatele până la meciul cu FC U și jocul mai slab al echipei.

ADVERTISEMENT

Helmuth a spus foarte bine că schimbarea s-a făcut rapid, pentru că dacă s-ar fi calificat cu Zorya, nu ar fi avut motive să plece”.

„Rădoi a fost dorit mult în vară, dar el a mai avut niște oferte, i-a sugerat cineva să mai aștepte, pentru că era o echipă care îl dorea, dar nu s-a mai întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

Eu știu că domnul Rotaru l-a dorit mult pe Rădoi. Important e ca Rădoi să se impună în vestiar. Pentru el e cea mai bună alegere să ia o echipă de club, cred că s-a grăbit cam tare cu echipa națională”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Craiova are șansa a doua zu Zorya!”

Gabi Balint a continuat și a vorbit despre meciul Universității Craiova cu Zorya, fiind de părere că oltenii pornesc cu șansa a doua, însă crede că au puterea să întoarcă scorul:

ADVERTISEMENT

„Craiova are șansa a doua cu Zorya din cauza rezultatului, acolo e problemă de mentalitate, de motivație, de felul în care publicul va reacționa”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că trei echipe se vor califica, mai puțin Sepsi, pentru că joacă împotriva unei echipe superioare”, a mai spus Gabi Balint.