Sport

Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea: „Craiova a fost o echipă mare în trecut”

Venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova a fost comentată de către Gabi Balint, care a spus că suporterii olteni trăiesc în trecut.
10.08.2022 | 18:21
Gabi Balint nu are incredere in venirea lui Mirel Radoi la Universitatea Craiova a fost o echipa mare in trecut
Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Mirel Rădoi va deveni antrenorul principal al Universității Craiova.

Gabi Balint nu are încredere în venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Gabi Balint a comentat venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, fiind de părere că suporterii echipei trăiesc în trecut, amintind de perioada glorioasă a echipei, făcând și o comparație cu situația actuală a echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gabi Balint crede că Mirel Rădoi a ales bine să revină la o echipă de club, pentru că nu crede că i se potrivește rolul de selecționer în acest moment:

„Suporterii Craiovei trăiesc ca suporterii echipei naționale, adică în trecut. Craiova a fost o echipă mare în trecut… pe Balint l-au dat afară rezultatele până la meciul cu FC U și jocul mai slab al echipei.

ADVERTISEMENT

Helmuth a spus foarte bine că schimbarea s-a făcut rapid, pentru că dacă s-ar fi calificat cu Zorya, nu ar fi avut motive să plece”.

„Rădoi a fost dorit mult în vară, dar el a mai avut niște oferte, i-a sugerat cineva să mai aștepte, pentru că era o echipă care îl dorea, dar nu s-a mai întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

Eu știu că domnul Rotaru l-a dorit mult pe Rădoi. Important e ca Rădoi să se impună în vestiar. Pentru el e cea mai bună alegere să ia o echipă de club, cred că s-a grăbit cam tare cu echipa națională”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Craiova are șansa a doua zu Zorya!”

Gabi Balint a continuat și a vorbit despre meciul Universității Craiova cu Zorya, fiind de părere că oltenii pornesc cu șansa a doua, însă crede că au puterea să întoarcă scorul:

ADVERTISEMENT

„Craiova are șansa a doua cu Zorya din cauza rezultatului, acolo e problemă de mentalitate, de motivație, de felul în care publicul va reacționa”.

„Eu cred că trei echipe se vor califica, mai puțin Sepsi, pentru că joacă împotriva unei echipe superioare”, a mai spus Gabi Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zorya Lugansk: 1,88 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT