Fotbal intern

Gabi Balint, prima reacţie după ce a făcut infarct şi a fost operat. “O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?!”

26.09.2019 | 11:45
Gabi Balint prima reactie dupa ce a facut infarct si a fost operat O fi Laca sau ingerul meu pazitor

Gabi Balint a oferit o primă reacţie după ce a făcut infarct pe 21 septembrie şi a fost operat pentru a i se pune patru stenturi. Fostul mare internaţional român a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care le-a transmis celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

Gabi Balint, prima reacţie după ce a făcut infarct şi a fost operat

“De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?!
Gata. A trecut. Sunt ca nou.
Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a câștigat… Brrr… Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins.

Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea.
În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurându-se printre mașini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneți în mașini! Priviți-o de acolo!”, a scris Gabi Balint pe pagina lui de Facebook.

Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Cristian Petrea şi Răzvan Burleanu pe stadionul din Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Cristian Petrea şi Răzvan Burleanu pe stadionul din Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu

Lui Gabi Balint i s-au implantat 4 stenturi la inimă

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău pe 21 septembrie, atunci când a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Fostului internaţional român i s-au implantat patru stenturi la inimă.

În vârstă de 56 de lei, Gabi Balint a pregătit-o ultima dată pe Universitatea Craiova, iar din 2014 a renunţat la antrenorat şi a devenit analist sportiv la Digi Sport, acolo unde încasa un salariu lunar în valoare de 3.500 de euro. Pe parcursul carierei, Gabi Balint a mai pregătit echipe precum FC Vaslui, Poli Timişoara, Sportul Studenţesc şi Sheriff şi a fost secund la echipa naţională a României şi principal la cea a Moldovei.

Tags: