Sport

Gabi Balint pune și el o cărămidă la „promovarea” CSA Steaua: „Fără bani publici sportul va muri. Legea oricum nu e ok”

Gabi Balint a vorbit și el despre „promovarea” CSA Steaua în prima ligă, fiind de părere că legea care îi interzice accesul echipei Armatei nu este bună și trebuie schimbată.
07.04.2022 | 22:36
Gabi Balint pune si el o caramida la promovarea CSA Steaua Fara bani publici sportul va muri Legea oricum nu e ok
ADVERTISEMENT

Fostul internațional a spus de ce ar avea nevoie CSA Steaua în cazul în care ar promova în prima ligă. Colonelul Ștefan Bichir a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, cu privire la șansele de promovare ale „roș-albaștrilor”.

Gabi Balint pune și el o cărămidă la „promovarea” CSA Steaua

Gabi Balint a vorbit la finalul meciului dintre CSA Steaua și U Cluj, terminat cu înfrângerea „militarilor”, scor 0-1, abordând și tema privind șansele de promovare ale echipei lui Daniel Oprița:

ADVERTISEMENT

„Eu aș vrea în primul rând să văd Steaua pe un loc de promovare. Există o lege a sportului pe care s-a mers. Nu sunt de acord cu ea, nu e normală, știu când a apărut șide ce a apărut.

Ce au făcut ce sponsorizați de primării? Au găsit o chichiță, au ajuns la un parteneriat cu firme care aparțin cumva tot de stat și au rezolvat problema”.

ADVERTISEMENT

„E o confuzie, ori vorbim de bani publici, ori nu mai vorbim de bani publici în sport. Să știi că sportul va muri fără bani publici.

Nu sunt oameni care să mai vină să bage bani în sport, asta e o altă problemă. Steaua nu o să aibă un buget mai mare niciodată, tot e nevoie de sponsori. Și la Steaua sunt trei sponsori, e nevoie și acolo de ajutorul lor”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Legea oricum nu e ok!”

Gabi Balint a continuat și a recunoscut că CSA Steaua ar avea nevoie de un ajutor din mediul privat, în cazul în care clubul va fi lăsat să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1.

„Eu nu mai vreau să discut despre problema asta cu legea, legea oricum nu e ok. Și Steaua dacă ar promova și nu s-ar asocia cu un privat, nu ar fi la un nivel bun, pentru că nu se pot compara cu cei de la FCSB, Craiova sau CFR.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea ca statul să bage măcar bani în tineri, să bage bani în baze sportive în fiecare oraș”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: