Sport

Gabi Balint, reacție dură la adresa FCSB: „Au jucători de tarabă! Fotbalul nu se joacă doar din talent”

Gabi Balint a avut o reacție dură la adresa FCSB-ului după înfrângerea suferită cu Universitatea Craiova, scor 0-2, fiind de părere că fotbaliștii „roș-albaștrilor” sunt de „tarabă”.
04.04.2022 | 21:32
Gabi Balint reactie dura la adresa FCSB Au jucatori de taraba Fotbalul nu se joaca doar din talent
Gabi Balint, reacție dură la adresa FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul internațional nu crede nici că Octavian Popescu este fotbalistul care poate deveni liderul echipei, indiferent de talentul pe care îl are.

Gabi Balint, reacție dură la adresa FCSB

Gabi Balint a avut o reacție dură la adresa FCSB-ului, despre care a spus că nu este coordonată în niciun fel și că jucătorii sunt expuși pe teren ca la tarabă:

ADVERTISEMENT

„De ce a câștigat Craiova? Pentru că fotbalul nu se joacă doar din talent, ci se joacă și din punct de vedere tactic. A avut și puțin noroc, dar Pigliacelli a apărat bine, a fost în mare formă.

S-a văzut mult suflet la FCSB, s-a văzut multă dorință, dar joc tactic nimic. Echipa nu se face în funcție de un jucător sau de ce vrei să vinzi mai repede, pe tarabă. Ei nu sunt jucători puși pe teren, sunt jucători pe tarabă, că asta vrea FCSB”.

ADVERTISEMENT

„Din cauza asta se greșesc poziții, se greșește ceva mult. Acolo e ceva aparte de fotbal, nu e în regulile fotbalului, decât financiare.

Se dau exemple de echipe care au falimantat, dar FCSB, care se numea și Steaua… dacă se făceau lucrurile cum trebuie, poate rămânea tot Steaua, ar fi venit mai mulți fani lângă echipă, ar fi fost bine.

ADVERTISEMENT

Mie îmi pare rău și de suporteri, că ei suferă. Eu sper să se rezolve cât mai repede situația, să se vândă ce e de vândut și gata”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Dacă pleacă patru jucători de la FCSB, echipa devine de pluton!”

Gabi Balint a continuat și a avut o previziune pesimistă pentru FCSB, în cazul în care vicecampioana României va vinde patru jucători importanți din lot, fiind de părere că echipa lui Gigi Becali va ajunge în play-0ut:

ADVERTISEMENT

„Dacă pleacă patru jucători în care echipa stă, echipa va ajunge ca o echipă de locul 6, de play-out, de pluton, nu văd investiții să fie făcute.

Mai sunt oameni care își doresc să vină lângă Steaua, dar problema e că lucrurile nu sunt clare cu promovarea”.

„Octavian Popescu e un jucător foarte talentat, dar e departe de a fi un lider pentru echipă. Ne-a arătat driblinguri, dar cam atât. Mai e Vali Gheorghe, care nu înțeleg de ce nu joacă mai des”, a mai spus Gabi Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,70 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT