Sport

Gabi Balint, replică dură pentru Florin Tănase după interviul din Fanatik: ”El, săracul, nici nu era ‘pe țeavă’ atunci!”

Într-un interviu pentru FANATIK, Florin Tănase a vorbit despre ”războiul” dintre FCSB și CSA Steaua, dar l-a enervat pe Gabi Balint care i-a dat o replică pe măsură.
14.07.2022 | 23:10
Gabi Balint replica dura pentru Florin Tanase dupa interviul din Fanatik El saracul nici nu era pe teava atunci
Într-un interviu pentru FANATIK, Florin Tănase a vorbit despre ”războiul” dintre FCSB și CSA Steaua, dar l-a enervat pe Gabi Balint care i-a dat o replică pe măsură. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei lui Gigi Becali a spus pentru FANATIKnu îi poate numi steliști pe cei de la CSA și crede că la mijloc în această divergență sunt diferite interese.

Replică violentă a lui Gabi Balint după afirmațiile lui Florin Tănase

”Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!”, este declarația lui Tănase pentru FANATIK care a încins din nou spiritele.

ADVERTISEMENT

Primul care a luat atitudine a fost Gabi Balint, cunoscut ca un susținător al formației din Liga 2. Fostul mare atacant, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, a ținut să-i dea o replică acidă lui Florin Tănase.

”Tănase, săracul… ce pretenții să ai de la el. Păi el nici nu era ‘pe țeavă’ în ’86 când câștigam Cupa Campionilor Europeni, ce să știe el. Pentru mine Steaua a fost cea care a câștigat cinci titluri cu mine în teren, Cupa Campionilor, trei cupe, fiecare cu Steaua lui”, a declarat Balint, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Balint, sigur că problema Stelei se va rezolva în curând

Păi, o să-l contrazic pe Tănase și o să zic că aceia sunt adevărații steliști. Sunt suporteri la o anumită vârstă care au prins echipele Stelei. Cei care sunt tineri, nu au cum să știe ce a însemnat Steaua sau CSA.

Sigur, sunt probleme, s-au discutat, eu cred că lucrurile se vor pune la punct. Cred că se vor rezolva, adică sper că o să se rezolve. Pentru suporteri, vreau să-i văd pe toți împreună”, a mai spus Balint.

ADVERTISEMENT

Becali, lupte pe toate planurile cu CSA Steaua

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat un mesaj ameninţător către cei de la CSA Steaua şi a declarat pentru FANATIK că se va bate în instanţă pentru a recupera numele ”Steaua” şi palmaresul, pentru echipa sa.

Latifundiarul a dezvăluit pentru FANATIK că există un singur mod în care cei de la CSA puteau să preia într-un mod legitim numele şi palmaresul, şi anume să cumpere de la el echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat că pune la punct o strategie prin care CSA Steaua să aibă drept de promovare în SuperLiga în vara viitoare și să nu mai aibă probleme, așa cum s-a întâmplat la finalul sezonului trecut.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,29 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT