Sport

Gabi Balint şi Bogdan Stelea, amintiri savuroase de la derby-urile Steaua – Dinamo: „Am mai auzit scandări împotriva familiei Ceaușescu” / “Niciodată, eram scoşi de pe teren”

Gabi Balint și Bogdan Stelea au depănat amintiri savuroase de la derby-urile dintre Steaua și Dinamo, vorbind despre scandările suporterilor din perioada comunistă.
22.08.2022 | 19:51
Gabi Balint si Bogdan Stelea amintiri savuroase de la derbyurile Steaua  Dinamo Am mai auzit scandari impotriva familiei Ceausescu  Niciodata eram scosi de pe teren
Gabi Balint şi Bogdan Stelea, amintiri savuroase de la derby-urile Steaua - Dinamo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Toată discuția a pornit după ce Gabi Balint a analizat scandările xenofobe ale suporterilor Universității Cluj la adresa fanilor lui Sepsi, meci pierdut de „șepcile roșii”, scor 0-1.

Gabi Balint şi Bogdan Stelea, amintiri savuroase de la derby-urile Steaua – Dinamo

Gabi Balint și Bogdan Stelea au depănat mai multe amintiri de la derby-urile dintre Steaua și Dinamo, fostul atacant al „roș-albaștrilor” comentând scandările suporterilor.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint – Și pe vremea mea când jucam, galeria scanda vrute și nevrute, atunci erau alte restricții. Acum cred că lumea a devenit mai sensibilă. Și pe vremea mea am mai auzit scandări împotriva familiei… (N.r – Ceaușescu).

Bogdan Stelea – Când? Că n-am auzit niciodată!”

Gabi Balint – Eee, am auzit chiar la un meci pe Dinamo, cum să nu!”

Bogdan Stelea – Pe Dinamo? Nu am auzit niciodată. Dacă se auzea pe Dinamo ceva împotriva lor, eram și scoși de pe teren și legați.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint – Îți povestesc eu la ce meci am auzit scandările, dar n-avem acum timp, că trebuie să comentăm meciul.

„Dacă au fost scandări xenofobe, nu e în regulă!”

Gabi Balint a vorbit despre scandările fanilor Universității Cluj la adresa suporterilor lui Sepsi„Eu nu am auzit scandările xenofobe, dar dacă au fost într-adevăr, e ceva care nu e în regulă!”.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a vorbit după cea de-a patra înfrângere la rând a Universității Cluj, fiind supărat din cauza ocaziilor ratate de el și de colegii săi, fiind dezamăgit și pentru că nu le-a putut face o bucurie fanilor echipei: E greu să găsești o explicație, suntem toți dezamăgiți. Nu pot să-mi dau seama acum, la cald.

Iar mi s-a părut că am avut multe ocazii și nu am dat gol. Nu știu ce se întâmplă. E clar că meci de meci avem aceleași probleme. Probabil soluția ar fi să ne băgăm toți pe 16 metri și să ne rugăm să câștigăm cu 1-0”.

ADVERTISEMENT

„Bine, mie nu-mi place fotbalul ăsta, dar în Liga 1 merge asta din ce văd. Ne asumăm și noi, nu spunem că antrenorul e de vină.

E frustrant când mă gândesc că suntem acum unde suntem și avem doar două puncte. Mi se pare incredibil, să ai mereu ocazii și să nu dai gol. Se adună presiune, avem niște suporteri fabuloși, păcat…”, a mai spus mijlocașul.

ADVERTISEMENT