Fotbal intern

Gabi Balint și Narcis Răducan, glume pe seama lui Dan Petrescu. “Vezi, eu am spus să-i facă o ofertă domnului Argăseală”

15.09.2019 | 10:51
Gabi Balint si Narcis Raducan glume pe seama lui Dan Petrescu Vezi eu am spus sai faca o oferta domnului Argaseala

Gabi Balint și Narcis Răducan au făcut glume pe seama lui Dan Petrescu, toate acestea după ce CFR Cluj a picat cu FC Botoșani în șaisprezecimile Cupei României, ceea ce înseamnă că gruparea din Gruia se va duela cu cel mai dificil adversar, după ce FCSB a picat cu Metaloglobus, Dinamo cu UTA, Craiova cu CSM Reșița și Viitorul cu Sănătatea Cluj.

Gabi Balint și Narcis Răducan, glume pe seama lui Dan Petrescu

Cei doi s-au legat de faptul că Dan Petrescu declară mereu că CFR Cluj nu are noroc la tragerile la sorți. Astfel, Gabi Balint a transmis un mesaj în timpul emisiunii “Digi Sport Matinal“. “Dan a avut ghinion și la tragerea la sorți pentru Cupa României. A picat cu FC Botoșani”. Narcis Răducan a reacționat imediat când a auzit mesajul dat de fostul fotbalist al echipei naționale a României.

“Vezi, eu am spus să îi facă o ofertă domnului Argăseală, ca să aibă și ei noroc la tragerile la sorți”, a spus Narcis Răducan. Directorul sportiv al FCSB-ului a vorbit despre acest subiect și după tragerea la sorți pentru grupele Europa League. “Păi, să-i facă o ofertă domnului Argăseală. Totul e pe bani azi, nu? Scump? Nu știu! E low profile, așa. Dacă a stat 20 de ani la același angajator, înseamnă că are grila mare”.

Dan Petrescu în meciul CFR Cluj - Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu în meciul CFR Cluj – Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu vrea norocul FCSB-ului

Dan Petrescu și-a dorit să afle pe cine trimite FCSB la tragerile la sorți după ce CFR Cluj a picat în Grupa E de la Europa League cu Lazio, Celtic Glasgow și Rennes, iar adelenii au ultima șansă. De partea cealaltă, FCSB s-a duelat cu Mlada Boleslav, Milsami Orhei, Alashkert și Vitoria Guimaraes în preliminariile Europa League.

“Eu cred în destin și în superstiții și dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorți, să mor eu dacă nu i-aș trimite pe ăia de la FCSB! Au avut patru meciuri, Armenia, Moldova, Mlada și Guimaraes, iar noi avem pe cine avem… prima grupă era fantastică, Qarabag, APOEL, și a căzut acolo Dudelange, vă dați seama ce noroc. Apoi grupa a doua și aia bună, a treia, a patra, numai a cincea nu”, a spus Dan Petrescu pe 30 august.