Fotbal intern

Gabi Balint, verdict dur despre Universitatea Craiova: „Seamănă cu Papură. Calmă, lentă, nu spune nimic!”

27.01.2021 | 08:56
Gabi Balint verdict dur despre Universitatea Craiova Seamana cu Papura Calma lenta nu spune nimic
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al Stelei, Gabi Balint, a comentat prestațiile din ultima vreme ale Universității Craiova și l-a criticat dur pe Corneliu Papură.

Fost antrenor al echipei din Bănie, Gabi Balint se declară total dezamăgit de modul în care a ajuns să joace o echipă care avea pretenții la titlu în startul sezonului.

ADVERTISEMENT

Actualul analist TV consideră că evoluțiile și rezultatele Craiovei ar fi fost cu totul altele, dacă suporterii alb-albaștri puteau asista din tribune la meciuri.

Gabi Balint, verdict dur despre Universitatea Craiova: „La fel ca Papură. Calmi, lenți, nu spun nimic”

Fostul atacant și antrenor, devenit acum analist TV, a analizat în termen duri prestațiile Universității Craiova din ultimele luni. La fel ca alți oameni din fotbalul românesc, precum Cornel Dinu, și Balint îl consideră pe antrenor ca fiind principalul vinovat pentru randamentul scăzut al jucătorilor și pentru rezultatele slabe din ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

Balint consideră că nu este posibil ca Universitatea Craiova să se poată lupta la titlu, în condițiile în care jucătorii au doar dorință, în vreme ce randamentul lor este unul cu mult scăzut față de ce obișnuiau să ofere pe parcursul sezonului trecut.

 „Craiova seamănă cu declarațiile lui Papură după meciuri, calmi, lenți, nu spun mai nimic. Încă mai am încredere în Ivan, dar m-a dezamăgit mult, mult de tot. Nici ceilalți jucători parcă nu sunt la capacitatea lor.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Craiova, o echipă cu pretenții la titlu. Craiova vrea, suporterii vor, dar jocul e departe de ce înseamnă o echipă cu pretenții. Cicâldău, Nistor și Mateiu au scăzut, parcă nu mai sunt cei de anul trecut”, a spus Balint la Digisport.

Crede că fanii ar fi schimbat multe: „Nu îi văd prea bine!”

La fel ca în cazul lui Dinamo, și pentru Universitatea Craiova suporterii ar fi putut fi decisivi în această perioadă dificilă. Gabi Balint crede că fanii din Bănie ar fi intervenit pentru ca lucrurile să fie făcute altfel la echipă.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul atacant trage un semnal de alarmă cu privire la calitatea lotului și crede că Mihai Rotaru ar trebui să transfere noi fotbaliști, dacă vrea ca oltenii să continue să se lupte pentru titlu cu CFR Cluj și FCSB.

„Cred că s-ar fi întâmplat niște schimbări la Craiova, dacă suporterii erau în tribune. Trebuie să se schimbe ceva, să mai fie aduși niște jucători, pentru că altfel nu-i văd bine, nu-i văd că ar putea să se redreseze la timp pentru a continua lupta la titlu cu FCSB și cu CFR”, a mai spus Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeş: 2,42 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT