Fotbal intern

Gabi Balint, verdict dur pentru CFR Cluj: ”Dacă nu vor câştiga campionatul, falimentul îi aşteaptă”

18.02.2019 | 20:35
Gabi Balint verdict dur pentru CFR Cluj Daca nu vor castiga campionatul falimentul ii asteapta

Fostul internațional Gabi Balint a dat un verdict dur pentru CFR Cluj, care luni a luat decizia să-l demită pe tehnicianul Antonio Conceicao. Jucătorii au fost anunțat de plecarea portughezului și de faptul că interimatul va fi asigurat de secundul Alin Minteuan la întâlnirea cu Poli Iași.

”Eu mă aşteptam ca Toni Conceicao să fie demis după primul meci din acest an. Sunt probleme mari acolo: dacă nu vor câştiga campionatul, falimentul îi aşteaptă. Ei speră să ia titlul şi să intre în Champions League pentru a se salva”, a declarat fostul atacant la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Ciprian Deac execută un corner în meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu
Ciprian Deac execută un corner în meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu

Gabi Balint, verdict dur pentru CFR Cluj: ”Cu Petrescu au șanse mai mari la titlu”

Verdictul dat de Gabi Balint este unul dur, dar fostul internațional consideră că CFR Cluj ar avea mai multe șanse să câștige titlul în Liga 1 Betano dacă s-ar întoarce tehnicianul Dan Petrescu: ”Auzisem că vor să îl schimbe pe Conceicao mai demult, iată că acum a fost dat afară. Cu Petrescu au o şansă mai mare să ia titlul”.

CFR Cluj l-a demis luni pe tehnicianul Antonio Conceicao, după ce ardelenii nu au reușit să câștige niciun meci în campionat în 2019. Ardelenii au remizat pe teren propriu cu Hermannstadt și Astra Giurgiu, de ficare dată 1-1, și a pierdut derby-ul disputat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

Marele favorit la preluarea băncii tehnice a celor de la CFR Cluj este chiar Dan Petrescu, cel care a adus titlul în sezonul precedent. ”Bursucul” este sub contract cu Guizhou Hengfeng, formație retrogradată în liga a doua din China, dar sunt șanse reale ca el să-și rezilieze înțelegerea și să revină la CFR. În acest moment, clujenii au patru puncte avans în clasamentul Ligii 1 Betano față de FCSB, dar elevii lui Mihai teja au un meci mai puțin disputat.