Enache, sătul de Gigi Becali! “Când am auzit că antrenorul mă vrea, n-am mai stat pe gânduri”

Filon Stan   
in FCSB
09/04/2018, 16:17
Enache, sătul de Gigi Becali! “Când am auzit că antrenorul mă vrea, n-am mai stat pe gânduri”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fostul jucător al lui FCSB Gabi Enache ar putea rămâne în Rusia pentru încă trei sezoane. Se pare că ruşii de la Rubin Kazan îl apreciază mult şi vor să-i prelungească contractul! A plecat de la FCSB pentru patru luni, dar cu posibilitatea prelungirii contractului, iar ruşii par interesaţi. 

Românul a acordat un interviu gsp.ro în care se declară foarte mulţumit de alegerea făcută. Se săturase să fie criticat de paronul Gigi Becali, chiar şi atunci când juca bine. ”Bun, rău, eu eram mereu criticat. Nu mai contează. Acea perioadă a rămas în urmă. Când am auzit că antrenorul lui Rubin mă vrea, nu am mai stat pe gânduri.  Sunt foarte liniştit aici. Toată lumea îşi vede de treabă, fiecare ştie ce trebuie să facă. Club solid, formaţie bună, stadion nou, bază de pregătire frumoasă. Ce mi-aş mai putea dori. 

Enache îşi distrează colegii. ”Pocesc cuvintele şi râd toţi, normal”

Am translator, dar am început să prind mai multe cuvinte, esenţiale în fotbal, cuvinte de care am nevoie pentru comunicarea pe teren. Am noroc că doctorul echipei e moldovean şi ştie română, de la el am învăţat. Uneori, mă mai iau după ei, încerc să repet cuvinte în rusă, dar pronunţ greşit, pocesc cuvintele şi râd toţi, normal”, a declarat Enache. 

Închide ×