Fotbal intern

Oficial. Enache şi-a reziliat contractul cu FCSB! Cu cine semnează

Gabi Enache a vorbit pentru prima oară după plecarea de la FCSB şi a confirmat FANATIK.RO.
24.02.2018 | 15:23
Oficial Enache sia reziliat contractul cu FCSB Cu cine semneaza

UPDATE, 24 februarie, ora 15:19. Clubul FCSB a anunţat rezilierea contractului cu Gabriel Enache. Fotbalistul a avut şi un mesaj de adio pentru fani: “Le mulţumesc celor de la Steaua pentru meciurile extraordinare în care am avut şansa de a juca şi pentru toate bucuriile de care am avut parte. Aceasta este cea mai bună echipă din România, cu cei mai buni jucători şi sper din tot sufletul să câştige titlul în acest sezon. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, atât în momentele bune, cât şi în cele dificile”, a declarat Enache.

Fotbalistul a ajuns la un acord cu Rubin Kazan,  informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO – vezi detalii aici. 


Fotbalistul în vârstă de 27 de ani şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a ajuns la un acord cu Rubin Kazan, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO – vezi detalii aici. 

Gabi Enache a explicat de ce a ales să îşi rezilieze contractul cu FCSB şi a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei României. Mai mult, internaţionalul român a anunţat pe ce perioadă va semna cu Rubin Kazan. 

Ce a discutat cu Becali înainte de plecarea de la FCSB

”Nu puteam să fiu dat afară de la prima echipă. M-au lăsat să mă antrenez, dar mi-au zis că nu o să mai joc. La echipa a doua nu puteam să merg oricum. Am ştiut unde vin, ştiam la ce echipă o să ajung. Este dureros pentru un jucător să treacă de la o extremă la alta. Azi eşti cel mai bun, mâine ţi se zice adio. Domnul Becali m-a luat de la Astra pentru ce jucam acolo, pentru postul de acolo. I-am spus asta şi când ne-am despărţit. Eu am venit pe postul de mijlocaş dreapta şi m-am trezit peste noapte fundaş dreapta. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine, nu am comentat niciodată, am jucat acolo unde am fost băgat.

Mă bucur foarte tare că a venit această ofertă de la Rubin Kazan, dar aştept să mă bucur la maximum atunci când voi semna, după vizita medicală. Abia aştept să fiu şi eu liniştit. Voi semna pe patru luni la început, iar apoi renegociere pentru încă trei sezoane”, a spus Gabi Enache pentru Telekom Sport.

La Astra juca pe postul de mijlocaş dreapta

În vârstă de 27 de ani, Gabi Enache a ajuns la FCSB pe 19 februarie 2016. Fundaşul semnase un contract valabil până pe 30 iunie 2021, dar Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile lui după meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 2-2. Pe parcursul carierei, Enache a evoluat pentru CS Mioveni şi Astra Giurgiu, acolo unde juca pe postul de mijlocaş dreapta.

Gabi Enache a bifat 23 de prezenţe în tricoul FCSB-ului în sezonul 2017-2018, dintre care 8 în cupele europene. Fundaşul are 5 convocări la echipa naţională a României.

650.000 de euro este cota lui Gabi Enache, conform transfermarkt.com

Tags: