Fotbal intern

Gabi Enache, dezvăluiri despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB. “Decizia a venit din lojă!”

09.09.2018 | 13:29
Gabi Enache, fostul jucător al lui FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali

Gabi Enache a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu implicarea lui Gigi Becali la FCSB. Fostul fundaş al vicecampioanei României susţine că jucătorii lui Nicolae Dică sunt afectaţi de modul în care latifundiarul din Pipera îi critică la TV, iar în aceeaşi situaţie se afla şi el.

Mai mult, Gabriel Enache a oferit detalii despre modul în care Gigi Becali se implică la FCSB şi susţine că el a fost exclus din lot în urma unei decizii luate de către patronul vicecampioanei României.

Dezvăluirile lui Gabi Enache despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

“Problema este şi la patron care vorbeşte peste tot la tv şi jucătorul cade dintr-o dată. Prima oară m-au afectat criticile sale, dar după aceea am început să nu mai citesc ziarele sau să mă uit la ştiri. Nu am mai băgat în seamă absolut nimic şi totul a fost ok. Antrenorii cu care am lucrat şi jucătorii cu care am fost coleg ştiu cum îmi dau sufletul în timpul meciului. Am întrebat ce se întâmplă când am fost exclus din lot şi mi s-a spus că de acolo de sus s-a hotărât. Am acceptat decizia şi m-am pregătiti la fel” a dezvăluit Gabriel Enache pentru TelekomSport. 

Ce zice Gabi Enache despre Nicolae Dică

Gabi Enache a comentat şi în legătură cu situaţia în care se află Nicolae Dică, antrenor despre care spune că este de mare perspectivă. “Şi-a făcut treaba foarte bine, e un antrenor de mare perspectivă care mi-a dat foarte multă încredere. Pe parcurs s-au mai schimbat datele problemei, iar săracul era nevoit uneori să facă unele lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici” a mai spus Gabriel Enache.

Cum s-a acomodat Gabriel Enache la Partizan

Gabi Enache la sediul lui Partizan Belgrad
Gabi Enache în momentul în care a fost prezentat la Partizan Belgrad

Gabi Enache se află sub contract cu echipa Partizan Belgrad, iar fundaşul în vârstă de 28 de ani a dezvăluit cum a fost primit de către suporterii formaţiei Steaua Roşie. Acesta a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu puţin timp. ”Lumea în Serbia e împărţită în două: unii sunt cu Partizan, alţii cu Steaua Roşie. Dar lumea nu îţi zice nimic, te lasă în pace. Când te recunosc, spun ‘a, tu eşti de la Partizan, poftim’. Am fost la Poliţie. Când a auzit că sunt de la Partizan, l-a chemat pe celălalt coleg. ‘Uite, e de la Partizan, vorbeşte tu cu el’. Dar nu am avut nicio problemă, oamenii se poartă foarte bine cu tine aici”, a spus Enache pentru sursa citată mai sus.

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Gabriel Enache a evoluat în 79 de meciuri pentru FCSB, a înscris 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru CS Mioveni, Astra Giurgiu, Rubin Kazan şi FK Partizan Belgrad. Gigi Becali l-a cumpărat pe fundaş de la Astra Giurgiu în februarie 2016, iar latifundiarul din Pipera a plătit în schimbul lui 500.000 de euro.

Gabi Enache a debutat la echipa naţională a României pe 7 septembrie 2014 într-un meci jucat de “tricolori” pe terenul Greciei, scor 0-1. Fundaşul în vârstă de 28 de ani are 5 selecţii.