Fotbal intern

EXCLUSIV. Fotbalistul nu mai suportă! Vrea să plece de la FCSB!

Gabriel Enache întâmpină din ce în ce mai multe probleme la FCSB, iar venirea lui Romario Benzar i-a pus capac fotbalistului transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu pentru suma de 500.000 de...
18.10.2017 | 11:55
EXCLUSIV Fotbalistul nu mai suporta Vrea sa plece de la FCSB
ADVERTISEMENT

Gabriel Enache întâmpină din ce în ce mai multe probleme la FCSB, iar venirea lui Romario Benzar i-a pus capac fotbalistului transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu pentru suma de 500.000 de euro. FANATIK.RO a aflat că fostul” astral” vrea să plece în iarnă de la FCSB.

Nemulţumit de faptul că este rezerva lui Romario Benzar şi este folosit de Nicolae Dică în meciuri mai puţin importante din Liga 1 Betano, Gabriel Enache a cerut o întâlnire cu Gigi Becali, patronul lui FCSB. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani i-a transmis latifundiarului din Pipera că îşi doreşte să plece în pauza competiţională din iarnă de la FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Gabi Enache

După discuţia purtată cu Gabi Enache şi după ce i-a ascultat motivele, Gigi Becali i-a transmis fotbalistului transferat la începutul anului 2016 de la Astra Giurgiu că este dispus să renunţe la serviciile sale în pauza competiţională din iarnă, dar cu o condiţie: FCSB să primească o ofertă bună pe numele lui.

Gabriel Enache a ajuns la FCSB în luna februarie a anului 2016, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Astra Giurgiu nu mai puţin de 500.000 de euro. În tricoul formaţiei “roş-albastre”,  internaţionalul român a jucat în 67 de meciuri, a înscris 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Contractul lui Enache cu FCSB se va încheia în luna iunie a anului 2021.

ADVERTISEMENT

750.000 de euro este cota lui Gabi Enache, conform transfermarkt.com