Gabi Enache, luat în vizor de Gigi Becali: "Dă-ţi viaţa în continuare"

Steaua, Liga 1, gabi enache, FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de către Gabriel Enache în cursul zilei de miercuri. Jucătorul venit de la Astra Giurgiu a vrut să-l asigure pe patronul FCSB de gândurile sale şi i-a transmis că nu are de gând să plece de la Steaua.

Enache i-a spus lui Gigi că nu este deranjat de venirea lui Romario Benzar, de la Viitorul Constanţa, cel care îi este concurent pe post, însă Becali nu a fost prea bucuros de apelul primit de la acesta. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

"Gabi Enache m-a sunat!"

Enache i-a spus patronului că are de gând să-şi dea viaţa pe teren pentru Steaua, iar Gigi Becali i-a replicat simplu: "dă-ţi-o în continuare":

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Enache m-a sunat azi, că domne că nu e adevărat, că a venit Benzar şi eu sunt supărat. Nu e adevărat aşa ceva, îmi dau viaţa în teren, i-am zis că nu e nicio treabă, dă-ţi-o în continuare. De ce să nu joace? E accidentat? Am spus că trebuie să dea şansă la fiecare, pe rând. Eu aşa consider. Dacă el nu l-a luat în lot...", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Gabi Enache nu face parte din lotul lui FCSB pentru meciul cu Viktoria Plzen de joi seară. Partida se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 22:05, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775