Fotbal intern

Enache, ofertă de la o campioană a Rusiei! Dialog halucinant cu Becali

După derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali l-a anunţat pe jucător că nu va mai juca la Steaua. Între ei a avut loc un dialog incredibil, Enache anunţând că vrea să plece liber în Rusia.
23.02.2018 | 11:34
Enache, ofertă de la o campioană a Rusiei! Dialog halucinant cu Becali

UPDATE. Gabi Enache va semna zilele acestea cu o altă echipă. Din informaţiile FANATIK.RO, acesta are două oferte din Rusia, iar una din ele este de la Rubin Kazan. Formaţia din capitala Tatarstanului este pe locul 11 în prima ligă din Rusia şi a fost campioană a Rusiei în sezonul 2008-2009. 

Singurul român care a evoluat în trecut pentru Rubin a fost Gabriel Giurgiu. Mijocaşul central a fost cumpărat de formaţia din Kazan de la Oţelul, după ce gălăţenii câştigaseră titlul în Liga 1 Betano. La Rubin a mai evoluat şi actualul portar al celor de la CFR Cluj, litiuanianul Giedrius Arlauskis. Discuţile dintre Rubin Kazan şi Gabi Enache sunt aproape finalizate, iar fundaşul este aşteptat luni în Rusia pentru a pune la punct toate detaliile.


UPDATE. Gabi Enache a ajuns la finalul aventurii la FCSB! Gigi Becali l-a făcut praf după derby-ul cu Dinamo şi l-a anunţat că nu va mai juca deloc în tricoul roş-albastru. “Enache nu mai are ce căuta la Steaua, să fie sănătos“, a spus Becali la finalul partidei.

Din informaţiile FANATIK.RO, Becali şi Enache au discutat a doua zi după remiza cu Dinamo, patronul promiţându-i că îi va plăti contractul până la final, vara lui 2021, dacă nu îşi va găsi echipă între timp, dar nu va mai juca la Steaua!

Jucătorul a luat act de cele spuse de patron, s-a consultat cu familia, apoi, orgolios fiind, şi-a sunat impresarul şi a transmis să se facă demersurile necesare pentru a pleca de la “roş-albaştri”. Şi dacă este posibil să se reîncerce “pista Rusia”, despre care FANATIK.RO a scris pe 18 ianuarie 2018. Ultima discuţie dintre Becali şi Enache a fost una tensionată.

Dialog halucinant Gigi – Enache

Enache: Eu sunt vinovat mereu, şi când e faza pe stânga, tot Enache de pe dreapta e de vină! Vreau să plec! Aşa nu mai pot să joc.

Gigi Becali: Dacă vrei să pleci, de ce nu pleci? Pleacă!

Enache: Plec, dar liber de contract!

Gigi Becali: Gata, mă! Hai, fă actele şi la revedere!


Gabi Enache s-a transferat la Steaua la începutul anului 2016 după ce Gigi Becali a plătit giurgiuvenilor suma de 500.000 de euro. Dar în tot această perioadă fostul jucător al Astrei nu a rupt gura târgului la Steaua, iar Gigi Becali l-a criticat de foarte multe ori public în urma jocurilor mai slabe pe care le făcea. După ce Benzar a fost transferat de la Viitorul, patronul “roş-albaştrilor” a povestit un incident cu Enache.

Patronul Stelei a mărturisit că Enache a început să vocifereze prin vestiar după ce jucătorul adus de la Hagi i-a luat locul de titular. “Păi lasă că o să stai tu la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea că este rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va mai fi”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Enache e dorit de o echipă din Rusia!

Dar, chiar şi în condiţiile în care nu a jucat foarte bine ultima parte a anului trecut, Gabi Enache a primit o ofertă de transfer. FANATIK.RO, a aflat că lui Gigi Becali i-a sosit o ofertă de la o echipă din prima Ligă din Rusia care îl voia pe fundaşul de bandă dreaptă pentru o perioadă de împrumut de şase luni plus prima opţiune la un transfer definitiv.

Dar Gigi Becali a solicitat pentru împrumutul lui Gabi Enache pe 6 luni 500.000 de euro, iar finanţatorul vicecampionilor aşteaptă acum un răspuns. Gabi Enache s-a transferat de la Astra Giurgiu la începutul anului 2016 după ce latifundiarul din Pipera i-a plătit lui Ioan Niculae jumătate de milion de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri