Life

Cum l-a lăsat fostul socru pe Gabi Enache fără Porsche-ul de lux

După ce şi-a găsit marea dragoste, pe Lena, pe care a şi luat-o de soţie la finalul lui 2017, şi alături de care are un băieţel, Gabi credea că toate merg ca pe roate.
26.02.2018 | 20:29
Cum la lasat fostul socru pe Gabi Enache fara Porscheul de lux

Revelion la Dubai, apoi un cantonament reuşit cu FCSB, care părea să îi ofere opţiuni de a reveni în primul „11”. Chiar asta s-a întâmplat, şi nu în orice meci. Ci în derby, cu Dinamo.

Pus pe banda pe care Torje a avut chef de distracţie, Enache a intrat imediat în colimatorul lui Becali. Cu toată pregătirea lui de iarnă, fotbalistul a fost scos din calculele pentru primul „11”, la ordinul patronului. Tot răul spre bine până la urmă, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. A prins un super contract la Rubin Kazan, iar luni merge în Rusia pentru a semna.

Noul contract, în jurul a 50.000 de euro pe lună, îl va ajuta pe Enache să uite de ţeapa pe care şi-a luat-o de la fostul socru. În urmă cu mai bine de un an, lucrurile mergeau mult mai bine între Gabi Enache şi Mădălina, fosta soţie. Cei doi, care au o fetiţă împreună, făceau planuri pe termen lung. Iar fotbalistul, generos, s-a gândit că soţia din acea perioadă ar avea nevoie de o maşină. Pe măsura pretenţiilor de soţie de jucător la FCSB la vremea aia.

Zis şi făcut. Găbiţă a decis să cumpere un Porsche pentru soţie şi, că doar şi el, care dă banu’ gros, merită, unul pentru el. Atunci, Mădălina a venit cu o soluţie care, la vremea respectivă, a părut chiar foarte bună. Fosta doamnă Enache l-a convins pe soţior să treacă ambele automobile pe firma tatălui ei. Pentru că, mai trebuie spus, Mădălina face parte dintr-o familie cu resurse financiare de invidiat pentru noi, oamenii de rând. Şi, pentru că opţiunea trecerii maşinilor pe firmă oferea importante deduceri de TVA şi, desigur, o economie consistentă, Gabi a acceptat. Nu ştia, atunci, ce va urma… Cu viaţa sa, cu cariera sa, cu soţia sa, cu maşina sa… 

Când vraja dispare… ia maşina după ea!

Şi da, asta s-a întâmplat până la urmă. Vraja a dispărut între Gabi şi Mădălina, iar cei doi au divorţat la finalul anului trecut. Fotbalistul s-a îndrăgostit de Lena şi prenumele doamnei Enache s-a schimbat în mare viteză. Cu cutie automată şi cât ai zice… Porsche. Băiat de cuvânt, Gabi s-a gândit să facă un gest nobil. Îi lasă Mădălinei maşina ei şi îşi ia doar Porsche-ul pe care îl achiziţionase pentru el. Toată lumea fericită, aţi fi crezut.

Când a sunat-o pe Mădălina, a fost trimis unde îşi dorea mai puţin. La tata socru. „Maşinile sunt pe firma lui, nu e treaba mea. Vorbeşte cu el şi faceţi cum vreţi”. Aşa a ajuns Gabi Enache să îl sune pe tata socru. Care, la rândul lui, l-a trimis acolo unde îşi dorea mai puţin. Despre asta, vom discuta mai cu perdea.

Socru mic dă ţeapa mare

Doar nu v-aţi imaginat nici măcar o clipă că dialogul a început cu „Ce mai faci Găbiţă, mă bucur să te aud. Lena ce mai face? Dar copilul? Nu mai faceţi încă unul? Iubiţi-vă cât sunteţi tineri!”. De fapt, care dialog, la cuvintele lui Enache, ce au sunat ceva de genul: „Nenea socru, ştiţi Porsche-ul pe care l-am plătit eu. Şi e pe firma…”, s-a oprit abrupt. Cam asta a fost, cu final brusc cum se poate observa. Aici intervine socrul, cu o înşiruire de cuvinte pe care le vom păstra acoperite cu perdeaua despre care vorbeam mai sus. Hârtia are şi ea demnitatea ei, nu suportă orice…

După ce a fost trimis dur, dar hotărât la origini şi pus să-şi caute Porsche-ul la rădăcina arborelui genealogic (deşi ginecologic se potrivea mai bine aici!), Gabi Enache s-a cam resemnat că trebuie să se caute prin agenda telefonului pentru numărul unui dealer auto. Până la urmă, Porsche-ul ăla oricum se acrise… pardon, se învechise…

Vreţi happy-end? Duceţi-vă la Becali!

Suntem în România, ţara unde nici să fii sărac nu mai poţi de Gigi Becali. Latifundiarul care se războieşte cu lumina şi face bani la FCSB este garanţia lui happy-end în grilele TV mai ceva ca regizorii de filme siropoase din America de Sud. Deci, ca să nu fie supărat Enache, încheiem cu o declaraţie de încurajare: „Pe Gabi Enache nu o să-l mai vedeţi niciodată în echipă, asta vă asigur eu. Îi plătesc tot salariul băiatului, cum e normal, dar nu vreau să îl mai văd în echipă”.

Şi dacă tot nu mai are maşină, era pe vremuri un cântec care se auzea des în metrou. Merge schimbat, după caz. „Socrilor din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat…”. Că doar s-a ocupat Becali şi aici de happy-end. I-a reziliat contractul, iar băiatul a prins super salariu în Rusia. 

Tags: