Fotbal international

Gabi Enache, transferat de Partizan Belgrad! Salariu și bonusuri uriașe pentru român!

20.06.2018 | 16:45
Gabi Enache transferat de Partizan Belgrad Salariu si bonusuri uriase pentru roman
Gabi Enache transferat de Partizan Belgrad. Anamaria Prodan și managerul lui Salah au perfectat mutarea.
ADVERTISEMENT

Gabi Enache, transferat de Partizan Belgrad! Apărătorul de 27 de ani şi-a găsit echipă după plecarea de la Rubin Kazan şi va avea şansa să evolueze în preliminariile Europa League.

Fostul jucător de la FCSB a ajuns la o înţelegere cu sârbii de la Partizan Belgrad şi urmează să fie prezentat oficial joi, după ce Anamaria Prodan și partenerii ei străini și-au dat acordul pentru parafarea actelor.

ADVERTISEMENT

Partizan Belgrad a încheiat pe locul al doilea în campionatul Serbiei, după marea rivală Steaua Roşie, şi va juca în preliminariile Europa League în ediţia 2017-2018. Noua echipă a lui Gabriel Enache se va duela cu Rudar Pljevlja, formaţie din Muntenegru, în primul tur al competiţiei.

Gabi Enache, transferat de Partizan Belgrad! Salariu și bonusuri uriașe

Fotbalistul care poate evolua pe poziţiile de mijlocaş dreapta şi fundaş dreapta a fost adus de Rubin Kazan la începutul lui 2018, fiind jucător liber de contract în urma despărţirii de FCSB. Enache a bifat cinci meciuri în tricoul ruşilor şi a fost în cele din urmă pus pe liber. Acum, el a fost transferat pentru trei ani de Partizan Belgrad, cel care a insistat pentru el fiind Ivica Ilijev, directorul sportiv al sârbilor. Românul va primi un milion de euro pentru cele trei sezoane și va avea bonusuri substanțiale pentru calificarea în grupele cupelor europene și pentru titlul din Serbia.

ADVERTISEMENT

Astfel, el poate lua încă 500.000 de euro dacă reușește să își îndeplinească obiectivele. Mai mult, dacă va juca peste 50 la sută din meciur, va primi 40.000 de euro în primul an, 60.000 de euro în al doilea an și 80.000 de euro în al treilea. Interesant este că transferul a fost reușit de Anamaria Prodan ajutată de managerul lui Salah, Sasha Empacher, și de un partener al acestuia, Marko Vjetrovic. Cei trei au un parteneriat și au deschis o firmă pentru a intermedia transferuri în toată Europa. Enache va purta tricoul cu numărul 44.