Carousel hot news

Enache, după ce “s-a bucurat” de absenţa lui Benzar:”Nu pot accepta”

Jucătorul FCSB, Gabriel Enache, aşteaptă de la toţi coechipierii săi să uite de rezultatele şi prestaţiile din Europa League şi să se concentreze în totalitate pentru partida din Liga 1...
21.10.2017 | 16:48
Enache, după ce
ADVERTISEMENT

Jucătorul FCSB, Gabriel Enache, aşteaptă de la toţi coechipierii săi să uite de rezultatele şi prestaţiile din Europa League şi să se concentreze în totalitate pentru partida din Liga 1 Betano cu ACS Poli Timişoara, în care e obligatorie victoria. Enache ştie că doar un succes al “roş-albaştrilor” în disputa cu elevii lui Ionuţ Popa îi poate ajuta pe stelişti să se menţină în plasa liderului CFR Cluj.

Fundaşul dreapta îşi doreşte să joace cât mai mult pentru echipa sa, afirmând că nu îl sperie concurenţa, ba dimpotrivă, îl motivează. ”Accept orice concurenţă, cine este cel mai bun să joace. Concurenţa scoate ce e mai bun dintr-un jucător. Nu trebuie să ne gândim că este un meci uşor, trebuie să fim disciplinaţi. Nu cred că facem diferenţe între meciuri. Dacă nu dăm 100% o să avem probleme”, a afirmat Enache. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gabi Enache afirmă nu a vrut să fie ironic în cazul accidentării lui Benzar

Acesta îşi doreşte doar ca echipa sa să-şi facă jocul obişnuit şi atunci nu ar trebui să aibă probleme cu niciun adversar. “Sper ca şi în competiţia internă să facem o figură frumoasă. Într-adevăr, sunt echipe puternice care se bat la titlu, trebuie să ne facem jocul nostru, să nu ne stea nimeni în faţă, să oferim calitate”, a spus fotbalistul FCSB.

ADVERTISEMENT

Gabriel Enache a lămurit şi problema declaraţiei de după meciul din Israel, afirmând că nu a vrut să fie ironic la adresa lui Romario Benzar. Atunci, intrat în teren în minutul 25 al partidei FCSB-ului cu Hapoel Be’er Sheva, în locul accidentatului Benzar, Enache a tras concluzia: “Important e că am ieşit toţi sănătoşi de pe teren”. ”Am văzut că declaraţiile mele au fost interpretate, că aş fi declarat că m-aş fi bucurat de cazul lui Benzar… nu pot accepta acest lucru”, a răspuns Enache la conferinţa de presă de sâmbătă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri