Gabi Enache nu acceptă umilinţa lui Gigi Becali. Ce decizie a luat!

Steaua, Liga 1, gabi enache, Steaua 2

Gabi Enache vrea să plece în iarnă de la Steaua după Gigi Becali a declarat că fostul fotbalist al Astrei nu o să mai fie nici măcar rezervă la prima echipă. Astfel că fundaşul dreapta, Marian Pleaşcă va fi rechemat de la Steaua II, iar în locul acestuia de la sfârşitul acestei săptămâni teoretic trebuie să se ducă şi să joace sub comanda lui Massimo Pedrazzini internaţionalul vicecampionilor adus de la Giurgiu. Însă fotbalistul de bandă dreaptă nu are de gând să joace prea multe meciuri în Liga 3.

Aventura lui Gabi Enache la Steaua este pe cale să se termine mai prost decât îşi închipuia el vreodată. Deranjat de evoluţiile sale din ultimuzl timp Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu jucătorul pe care l+a transferat primul din grupul celor de la Astra Giurgiu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

"Enache nu o să mai joace la prima echipă!"

Gigi Becali şi-a justificat decizia pe care a luat-o faţă de Gabi Enache si a mărturisit de ce acesta nu o să mai joace în Liga 1 Betano. "M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj (lui Mihai Stoica). Atât de tare m-am enervat pe ala, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o data. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă bagaţi pe mine acum când nu îl bagaţi pe Benzar? O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Pai nu o sa mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi”

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Enache nu o să mai fie nici rezervă. O să joace el în Liga 3 la Staua 2 şi o să vină Pleaşcă ca să fie rezerva lui Beznar. O să iau eu statistica să văd cât aleargă Enache. El se închină, dar trebuie să alerge 11 kilometri până se închină. M-am săturat de toate mofturile lui. Dacă nu acceptă concurenţa atunci la revedere. Eu vreau să îi plătesc doar pe cei carEe fac performanţă”, a tunat Becali.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091