Sport

Gabi Firea a dezvăluit sumele din contractul Cristinei Neagu: „Nu-i putem oferi mai mult. Negocierile s-au precipitat”

25.02.2019 | 23:26
Gabi Firea a dezvaluit sumele din contractul Cristinei Neagu Nui putem oferi mai mult Negocierile sau precipitat

Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, a oferit detalii de ultima oră despre negocierile pe care CSM București le poartă pentru prelungirea contractului Cristinei Neagu.

Gabi Firea a dezvăluit faptul că sportiva încasează acum un salariu lunar net de 17.500 de euro, iar impresarul său a anunțat clubul că și-ar dori din vară o majorare a salariului cu 3.000 de euro. Totuși, CSM nu dorește acest lucru. Ba mai mult, clubul consideră că menținerea actualului contract al Cristinei pe durata de recuperare a jucătoarei după accidentarea suferită la Campionatul European reprezintă un efort pentru buget.

Gabi Firea a dezvăluit sumele din contractul Cristinei Neagu

„La începutul acestui an au fost mai multe discuții. Ultimele negocieri s-au precipitat. Impresarul Cristinei a cerut majorarea salariului de la 17.500 euro la 20.500 euro. Cu tot respectul pentru Cristina Neagu, sunt convinsă că merită sume mult mai mari, dar noi ne ne permitem să oferim o sumă mai mare decât cea pe care o încasează în prezent. Noi i-am făcut o ofertă de a menține salariul anterior și de a nu-l diminua în perioada de convalescență” – a spus Gabriela Firea la Digisport Special

Gabi Firea a vorbit și despre organizarea EURO 2020, dezvăluind că primăria joacă un rol vital în ducerea la bun sfârșit al acestui proiect.

„În ceea ce privește organizarea EURO 2020, ne-am asumat cu toții obligații. Suntem monitorizați de UEFA. Dacă Primăria Capitalei ar ieși din acest grup de lucru cu UEFA, nu s-ar mai ține nimic” – a spus Gabriela Firea la Digisport Special.

Cristina Neagu s-a accidentat grav la genunchi în partida pe care România a disputat-o cu Ungaria la EURO handbal 2018, în ultima etapă din runda principală. Chiar dacă s-a operat cu succes, cea mai valoroasă handbalistă a lumii va reveni pe parchet abia în vară și nu va mai disputa niciun meci până la finele acestui sezon.