Gabi Iancu, despre planurile de la Viitorul: “Am venit să ajut şi să fiu ajutat!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 10:39
Gabi Iancu, despre planurile de la Viitorul: “Am venit să ajut şi să fiu ajutat!”

Gabi Iancu nu a reuşit să se impună la Karabukspor, iar fotbalistul a mai primit o şansă de la Gică Hagi. Atacantul a revenit laViitorul, dar susţine că nu se gîndeşte la o revanşă faţă de fosta lui echipă.

Iancu a primit de la Gică Hagi numărul 10, dar fotbalistul crede că acest lucru nu reprezintă o presiune suplimentară pentru el.

“Nu e o revanşă. Trebuie să demonstrez că sînt bun, nu că m-am pierdut, aşa cum spune lumea. Am venit la Viitorul să ajut şi să fiu ajutat. Sper să facem un campionat bun.

Nu vreau să le arăt ceva celor de la Steaua. Nu am nimic de arătat, decît mie însumi. Vreau să demonstrez că sînt jucătorul care ştiu că sînt. Sper să am evoluţii foarte bune. Am mai avut numărul 10, nu e nici o problemă”, a spus Iancu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×