Fotbal intern

Gabi Iancu: “Nu am fost dat afară, eu nu am vrut să mai rămân la Viitorul”

După câteva luni de la despărţirea de echipa alături de care a trăit bucuria obţinerii unui titlu de campioană, Gabriel Iancu a decis să vorbească despre motivele rupturii de Viitorul...
13.09.2017 | 10:46
Gabi Iancu Nu am fost dat afara eu nu am vrut sa mai raman la Viitorul

După câteva luni de la despărţirea de echipa alături de care a trăit bucuria obţinerii unui titlu de campioană, Gabriel Iancu a decis să vorbească despre motivele rupturii de Viitorul Constanţa. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani afirmă că el a decis să nu mai continue la echipa lui Gică Hagi, excluzând ideea că a fost pus pe liber. Chiar dacă ”Regele” nu s-a purtat cu el cum şi-ar fi dorit, mai ales după golul marcat împotriva celor de la CFR prin care Viitorul a devenit campioană, Iancu recunoaşte că nu-i poartă pică lui Hagi.

”Nu am fost dat afară de la Viitorul, eu nu am mai dorit să prelungesc contractul. Am vrut să încerc o nouă experienţă afară. Nu am vorbit cu domnul Hagi la finalul sezonului. Recunosc că m-a afectat faptul că nu am jucat în acea perioadă, nu am primit nicio explicaţie. Eu mi-am văzut de treaba mea şi m-am antrenat, iar când s-a apelat la mine am dat tot ce am avut mai bun pentru echipă. Îl respect pe domnul Hagi şi-i doresc mult succes în continuare”, a declarat Gabriel Iancu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Gabi Iancu încearcă să-şi relanseze cariera în Polonia

După despărţirea de Viitorul, Iancu a primit oferte de la 4 cluburi din străinătate, dar în cele din urmă a ales Polonia. Atacantul a semnat cu formaţia Termalica şi speră să-şi relanseze cariera. ”Am avut 4 oferte în această vară, dar le-am refuzat. Nu erau din Europa şi eu îmi doream să rămân într-un campionat puternic. Consider că îmi pot relansa cariera în Polonia. Am semnat un contract pe un an de zile şi dacă voi dori pot prelungi pe încă unul”, a spus Iancu.

Fostul jucător al Stelei speră ca în maxim două săptămâni să poată reveni pe terenul de joc. “Deocamdată mă antrenez, pentru că eram în urmă cu pregătirea fizică şi sper ca în maxim două săptămâni să intru la joc. Am vorbit cu antrenorul, are încredere în mine şi de abia aşteaptă să mă poată folosi”, a mai spus Iancu. Acesta a evoluat în cariera sa pentru Viitorul, FCSB şi Karabukspor.

7 trofee are jucătorul de 23 de ani în palmares, 4 titluri, o Cupă a României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

29 de meciuri a evoluat Iancu pentru Viitorul, în sezonul precedent, reuşind să marcheze 6 goluri.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Iancu, conform transfermarkt.com.