Fotbal intern

Gabi Iancu la Viitorul. Atacantul a acceptat un salariu mic pentru a reveni sub comanda lui Gică Hagi. În 2017 a plecat cu scandal

11.06.2019 | 09:27
Gabi Iancu la Viitorul Atacantul a acceptat un salariu mic pentru a reveni sub comanda lui Gica Hagi In 2017 a plecat cu scandal

Gică Hagi este cunoscut pentru modul în care reușește să îi revitalizeze pe jucătorii tineri care nu au reușit să dea randament după plecarea de la echipa lui, iar “Regele” a hotărât să îi întindă o mână de ajutor și lui Gabi Iancu, fotbalist despre care gsp.ro anunță că va reveni la FC Viitorul Constanța.

Gabi Iancu revine la FC Viitorul

Atacantul în vârstă de 25 de ani a retrogradat cu Dunărea Călărași în Liga a 2-a, iar acum este pregătit să revină la clubul la care s-a format. Viitorul lui Ianis Hagi la fosta campioană a României este sub semnul întrebării, iar “Regele” nu știe dacă îl poate păstra pe Rivaldinho și în sezonul următor. Astfel, Gică Hagi a fost nevoit să se orienteze către un alt jucător de atac.

Gabi Iancu a purtat deja discuții cu Gică Hagi și a ajuns la un acord cu antrenorul și finanțatorul echipei FC Viitorul Constanța pentru a reveni. Astfel, fotbalistul în vârstă de 25 de ani va primi un salariu lunar în valoare de 4.000 de euro la fosta campioană a României.

Gică Hagi și Gabi Iancu au urmărit un meci de tenis împreună. Sursă foto: sportpictures.eu
Gică Hagi și Gabi Iancu au urmărit un meci de tenis împreună. Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi l-a mai ajutat pe Iancu și în 2016

Nu este prima dată când Gică Hagi îi întinde o mână de ajutor lui Gabi Iancu. Atacantul costat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro a fost luat de “Rege” la FC Viitorul Constanța în iulie 2016, după ce Gigi Becali a renunța la serviciile lui. Iancu a stat la câștigătoarea Cupei României până în septembrie 2017, atunci când a plecat la Termalica.

Pe parcursul carierei, Gabi Iancu a jucat la echipe precum FC Viitorul, FCSB, Bruk-Bet Termalica Nieciecza, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Kardemir Karabukspor. Pentru echipa lui Gică Hagi a evoluat în 59 de meciuri, a dat 16 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Gabi Iancu l-a atacat pe Hagi după despărțirea de Viitorul

Gabi Iancu l-a atacat pe Gică Hagi în luna octombrie a anului 2017, după ce semnase cu Termalica. Atacantul s-a arătat deranjat de faptul că directorul general al Viitorului Cristi Bivolaru a declarat că “Regele” a fost care a renunțat la serviciile sale.

“Nu cred că e treaba domnului Bivolaru unde m-am transferat eu. Nu știe dumnealui detalii despre ofertele pe care le-am avut eu și ce am făcut eu în perioada de transferuri. Cât despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorința mea să plec. Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off și cum am fost tratat. Ei și-ar fi dorit ca eu să rămân și în momentul în care i-am anunțat că vreau să plec. S-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelugire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă  nu îl duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunțat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să mă țină legat cu acel contract”, spunea Gabi Iancu, conform Digi Sport.

  • 13 meciuri, două goluri și o pasă decisivă a avut Gabi Iancu la Dunărea Călărași