Fotbal intern

Gabi Iancu, obiective îndrăznețe cu Viitorul: ”Poate vom câştiga şi un trofeu”

13.01.2020 | 15:14
Gabi Iancu obiective indraznete cu Viitorul Poate vom castiga si un trofeu
ADVERTISEMENT

Atacantul Gabi Iancu și-a stabilit obiective îndrăznețe cu FC Viitorul pentru actualul sezon și speră să cucerească un trofeu.

Gabi Iancu, obiective îndrăznețe cu Viitorul: ”Nu ştiu dacă a mai fost un campionat aşa de strâns”

”Avem nevoie de meciuri grele şi sper să avem rezultate foarte bune, să intrăm încrezători în campionat, avem 4 meciuri foarte grele şi ne trebuie rezultate”, a declarat fotbalistul lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

”Primul obiectiv este calificarea în play-off. Apoi nu se ştie, poate vom câştiga şi un trofeu. În ultimii trei ani nu ştiu dacă a mai fost un campionat aşa de strâns. Sperăm să fim şi noi printre ele şi la final să fim fericiţi”, este obiectivul lui Gabi Iancu cu Viitorul.

Iancu, one-man show în Turcia

”Mă gândesc ca orice alt jucător la un transfer. Dar mă gândesc în primul rând la echipa mea, am sosit de jumătate de an şi totul merge bine aici. Mă gândesc în primul rând pe plan colectiv, să avem rezultate bune şi apoi mă voi remarca şi eu”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Gabi Iancu a mai dezvăluit că el se ocupă cu atmosfera bună în cadrul lotului în cantonamentul din Antalya: ”Mă ocup şi de asta, ce să fac? De asta sunt plătit”.

Hagi, întâlnire de gală cu Terim

FC Viitorul se află într-un stagiu de pregătire la Belek până la 25 ianuarie. În cantonamentul din Turcia, elevii lui Gică Hagi vor susține cinci meciuri amicale, primul dintre acestea urmând să aibă loc marți, 14 ianuarie, de la ora 16:00, împotriva campioanei Elveției, Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi s-a întâlnit cu Fatih Terim, antrenorul alături de care a scris istorie în Superliga Turciei, dar și în fotbalul european. Contul oficial de Facebook al turcilor a postat o imagine cu cele două legende ale clubului, la care i-au adăugat și un comentariu pe măsură.

Viitorul l-a vândut pe Houri

În această pauză de iarnă, FC Viitorul s-a despărțit de mijlocașul francez Lyes Houri, care a fost vândut în Ungaria, la Mol Fehervar, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În cele 18 luni în care a evoluat în fotbalul românesc, Houri a reușit să câștige două trofee în tricoul celor de la Viitorul, Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Gică Hagi în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, bifând prezențe în 21 dintre cele 22 de etape disputate. Lyes Houri a reușit să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive în actuala stagiune sub comanda lui Gică Hagi la Viitorul.

ADVERTISEMENT