Fotbal intern

Gabi Iancu, primul meci în Liga 1 Betano după un an şi jumătate! A debutat pentru FC Voluntari

11.12.2018 | 17:19
Gabi Iancu primul meci in Liga 1 Betano dupa un an si jumatate A debutat pentru FC Voluntari

Gabi Iancu a semnat cu FC Voluntari la finalul lunii august a acestui an, dar atacantul care a jucat în trecut pentru FCSB şi Viitorul Constanţa a jucat primul meci în Liga 1 Betano după un an şi jumătate luni, 10 decembrie. Gabi Iancu a fost introdus de Cristiano Bergodi în ultimele 13 minute ale partidei pierdute de FC Voluntari pe “Ion Oblemenco”, scor 1-3, cu U Craiova.

Acesta a fost debutul lui Gabi Iancu pentru echipa pregătită de Cristiano Bergodi, la mai bine de trei luni distanţă de la momentul în care a semnat contractul. Atacantul în vârstă de 24 de ani a jucat ultimul meci în Liga 1 Betano în mai 2017, atunci când a înscris golul care o făcea campioană pe FC Viitorul Constanţa. După o scurtă perioadă petrecută în Polonia, Gabi Iancu s-a înţeles cu FC Voluntari. Din cauza unor accidentări, fotbalistul care l-a înlocuit pe Gazde în partida cu U Craiova nu a putut să fie folosit după ce a semnat contractul cu ilfovenii.

U Craiova – Voluntari, primul meci pentru Gabi Iancu în Liga 1 Betano după un an şi jumătate

“Nu ştiu dacă este corect acest rezultat, dar de acum încolo trebuie să fim atenţi la fiecare meci, dacă avem posibilitatea să înscriem, să marcăm, pentru că avem foarte multe şanse. Din punctul meu de vedere am practicat un fotbal bun. Şi dacă vom continua la fel, avem şanse de a ne salva” a declarat Gabi Iancu, fostul campion cu FCSB şi Viitorul.

Gabi Iancu în momentul în care a fost prezentat la FC Voluntari

În vârstă de 24 de ani, Gabi Iancu este cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro. Fotbalistul lui FC Voluntari a mai jucat pe parcursul carierei pentru echipe precum Termalica, FCSB, Karabukspor, FC Viitorul Constanţa. Este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

  • 81 de meciuri, 16 goluri şi 3 pase decisive are Gabi Iancu pentru FCSB
  • 8 selecţii la echipa naţională a României U21 are atacantul Voluntariului