Gabi Iancu se revoltă după eliminarea din Cupă: „Aș da în antrenor dacă vorbesc… Să vorbească el!”

Eduard Dimiean   
în Cupa Romaniei
28/11/2020, 23:24
Gabi Iancu se revoltă după eliminarea din Cupă: „Aș da în antrenor dacă vorbesc… Să vorbească el!”
Gabi Iancu se revoltă după eliminarea din Cupă: „Aș da în antrenor dacă vorbesc... Să vorbească el!". FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Iancu s-a declarat dezamăgit la finalul partidei cu Dinamo, după ce Viitorul a fost eliminată din Cupa României. Atacantul a trimis și un mesaj indirect, abținându-se să evalueze prestația echipei, lăsându-l pe antrenor să o facă.

Dinamo a învins-o pe Viitorul în 16-imile Cupei României cu scorul de 3-0, după o prestație bună la nivel de echipă.

Golurile partidei au fost marcate de Diego Fabbrini (în minutele 11 și 89) și de Deian Sorescu (în minutul 13)

Gabi Iancu, mesaj după eliminarea din Cupa României: „Aș da în antrenor dacă vorbesc… Să vorbească el!”

“Cupa României era un obiectiv. În campionat mai avem 4 meciuri până în iarnă, vom trage linie în decembrie și vom vedea. Deocamdată suntem la limită. Antrenorul decide ce tactică abordăm.

Se simte o diferență, trebuie să ne adaptăm, poate nu înțelegem noi, vom vedea. Îmi e greu să vorbesc, aș da în antrenor și nu vreau asta. Prefer să nu vorbesc, să vorbească dânsul…”, a declarat Gabi Iancu la finalul partidei.

Viitorul se află pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte acumulate în 11 runde, având doar 4 victorii.

Ruben De la Barrera: „A fost cel mai rău meci, a fost foarte rău”

„A fost cel mai rău meci, a fost foarte rău. Nu ne-am ridicat la nivelul meciului, este vorba și de dorința de a câștiga. Astăzi a fost cel mai rău meci de când sunt aici, au fost mai buni ca noi, și-au dorit victoria.

Puteam marca în repriza secundă, meciurile din trecut au fost decise de joc și nu de dorința de a câștiga. Obiectivul nostru este să terminăm în Top 6. Poți să analizezi un meci din punct de vedere al rezultatului sau al evoluției. Doar pe FCSB nu puteam să o batem bazat pe ce am jucat, cu Academica meritam să câștigăm.

Este ultima oară când ne vom prezenta așa la un meci. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, avem zilele următoare pentru a reflecta la ce se va întâmpla. Am schimbat sistemul pentru a ne adapta”, a declarat Ruben De la Barrera după eliminarea din Cupa României.

Închide ×