Life

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum, însoțită de lăutari. Imagini dureroase de la cimitir

06.04.2021 | 14:39
Gabi Lunca a fost condusa pe ultimul drum insotita de lautari Imagini dureroase de la cimitir
ADVERTISEMENT

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum astăzi, 6 aprilie, la cimitirul Dămăroaia, în cadrul unei ceremonii speciale, lăutarii fiind și ei prezenți. Artista s-a stins din viață în seara de vineri și a fost infectată cu coronavirus, iar starea i s-a agravat considerabil. 

Din moment ce ultimul test Covid a ieșit negativ, regretata artistă a putut fi înmormântată în condiții speciale, iar cei care au iubit-o i-au putut aduce un ultim omagiu. Ceremonia a inclus mai multe opriri pe traseul până la cimitir.

ADVERTISEMENT

Cortegiul funerar a fost însoțit de mai mulți lăutari care au interpretat piesele cunoscute ale lui Gabi Luncă, fiind considerată regina muzicii lăutărești.

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum, însoțită de lăutari. Imagini dureroase de la cimitir

Apropiații și cei care au apreciat-o pe interpreta de muzică lăutărească au putut să-și ia „adio” astăzi, în cadrul unei ceremonii speciale. Lăutarii au însosțit-o pe Gabi Luncă pe ultimul drum, interpretând piese celebre din repertoriul acesteia, potrivit Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Membrii familiei au respectat ultima dorință a cântăreței și i-au luat un cavou în cimitirul Dămăroaia, unde a fost înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, decedat de peste două decenii. Acesta a fost deshumat și mutat din cimitirul Străulești lângă trupul soției sale.

Mai multe autoturisme s-au aflat în spatele mașinii mortuare în care s-a aflat sicriul cântăreței. Copiii lui Gabi Luncă sunt distruși de durere și nici acum nu pot crede că mama lor nu a supraviețuit infectării cu virusul nemilos.

ADVERTISEMENT

În cadrul ceremoniei, mașina s-a oprit la sediul TVR, unde a fost depusă o coroană de flori și o fotografie cu interpreta de muzică lăutărească, dar și la casa unde a locuit aceasta. În plus, apropiații au mai făcut o oprire pentru ca un pastor să le citească câteva rugăciuni și să țină o slujbă pentru sufletul artistei.

În afară de prezența lăutarilor, în cadrul ceremoniei a fost întins un covor roșu și s-au eliberat porumbei, după care un pastor a ținut o cuvântare în memoria ei.

ADVERTISEMENT

Luni seară, aproximativ 150 de persoane i-au adus un ultim omagiu artistei, la Romexpo, acolo unde a fost organizat un altfel de priveghi în amintirea celei care a fost Gabi Luncă. Sicriul nu a fost adus la fața locului, iar cei prezenți au respectat distanțarea socială.

ADVERTISEMENT