Fotbal intern

Gabi Matei, dezvăluiri despre viaţa extrasportivă! “Mirajul Bucureştiului m-a captat”

12.09.2018 | 14:26
Gabi Matei dezvaluiri despre viata extrasportiva Mirajul Bucurestiului ma captat

Fostul jucător al FCSB-ului, Gabi Matei recunoaşte că a făcut câteva greşeli importante în carieră şi nu s-a dat la o parte atunci când a fost întrebat despre viaţa extrasportivă făcând câteva dezvăluiri aparte. Astfel, fotbalistul pe care Mihai Stoica îl vedea drept viitorul fundaş dreapta al echipei naţionale şi pentru care Gigi Becali băga mâna adânc în buzunar şi plătea Pandurilor nu mai puţin de 600 de mii de euro a spus cât se poate de sincer că două lucruri l-au împiedicat să ajungă până în acest moment la un nivel ridicat. Problemele de sănătate şi-au spus cuvântul în cazul lui Matei, dar şi deciziile nu tocmai inspirate luate în clipa în care a dat de bani mulţi şi a ajuns în Bucureşti.

Puteam să fac mai mult, știu asta. Am avut și niște accidentari după ce am semnat cu Steaua, dar și viața extrasportivă … Mirajul Bucureștiului m-a captat și am ajuns pe o pantă descendentă, să zic. Eu am venit singur în București și nu a avut cine să mă învețe și, din păcate, n-am putut să fac mai mult. Este important că sunt sănătos, a spus pentru un post de televiziune Gabi Matei.

Gabi Matei, dezvăluiri despre viaţa extrasportivă! Gabi Matei il faulteaza in careu pe Nelut Rosu
Fostul jucător al FCSB-ului, Gabi Matei recunoaşte că a făcut câteva greşeli importante în carieră şi nu s-a dat la o parte atunci când a fost întrebat despre viaţa extrasportivă făcând câteva dezvăluiri aparte.

Gabi Matei, dezvăluiri despre viaţa extrasportivă!

Ajuns între timp la Concordia Chiajna, Matei speră să aibă parte în sfârşit de linişte, dar şi de realizări pe plan sportiv. Traseul jucătorului n-a fost chiar cel mai impresionant având în vedere că după plecarea de la FCSB, Matei a evoluat la mult mai modestele Clinceni şi ASA Tg Mureş, dar şi la Gornik Leczna şi FK Zira. Aceasta din urmă l-a şi vândut cu 50.000 de euro la Termalica.

Nu doar viaţa extrasportivă l-a dat peste cap pe fostul iubit al Mădălinei Pamfile care a ţinut să declare că a avut parte şi de mult ghinion. Totul a început când şi-a rupt ligamentul încrucişat. Matei a fost operat de urgenţă la Roma, culmea, la celebrul profesor Mariani. După nu mai puţin de 8 luni de recuperare, accidentarea a recidivat şi jucătorului i s-a transmis că prima intervenţie a fost greşită.

Gabi Matei, dezvăluiri despre viaţa extrasportivă! Gabi Matei (S) si Radoslav Dimitrov (D) in meciul de fotbal dintre FC Botosani si ASA Targu Mures din etapa a VI-a a Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, luni 29 august 2016.
Fostul jucător al FCSB-ului, Gabi Matei recunoaşte că a făcut câteva greşeli importante în carieră şi nu s-a dat la o parte atunci când a fost întrebat despre viaţa extrasportivă făcând câteva dezvăluiri aparte.

O fostă speranţă a FCSB-ului recunoaşte că a călcat strâmb şi uneori a uitat de fotbal !

Gabi Matei este conştient de greşelile tinereţii, dar fără să acuze, crede că un rol decisiv în cariera lui a jucat şi operaţia greşită făcută de echipa condusă de celebrul profesor Paolo Mariani. De remarcat că doctorul a avut intervenţii reuşite în trecut pentru Chivu, Mutu şi Goian. Mariani l-a operat la începutul săptămânii şi pe Vlad Chiricheş după ce fundaşul echipei naţionale s-a accidentat în timpul partidei cu Muntenegru, încheiată cu scorul de 0-0.

Să vă spun ceva, în premieră. Când m-am accidentat prima dată la ligamentul încrucisat, m-am operat şi am făcut recuperare, dar s-a rupt din nou, iar în România, doctorul care m-a operat mi-a spus că prima operație a fost greșită. Celebrul doctor Mariani m-a operat prima dată… Am stat pe bară 7-8 luni de pomană“, a mai spus Gabi Matei.

Între timp, cota lui Gabi Matei a scăzut în mod dramatic şi site-ul de specialitate transfermarkt scrie că jucătorul valorează 250 de mii de euro. Matei a ajuns la Chiajna fiind liber de contract după aventura de la gruparea poloneză, Termalica.

7 partide a bifat Gabi Matei în tricoul FCSB-ului