Fotbal intern

EXCLUSIV. “Conducerea Stelei a vrut să mă distrugă. Este păcat”

Gabi Mureşan nu a mai semnat cu nici o echipă după ce şi-a încheiat contractul cu ASA Tg Mureş în această vară. Aflat în ultima perioadă în negocieri cu câteva formaţii din Cipru şi din...
20.10.2017 | 00:03
EXCLUSIV Conducerea Stelei a vrut sa ma distruga Este pacat

Gabi Mureşan nu a mai semnat cu nici o echipă după ce şi-a încheiat contractul cu ASA Tg Mureş în această vară. Aflat în ultima perioadă în negocieri cu câteva formaţii din Cipru şi din Liga 1 Betano, fostul internaţional nu a reuşit  să ajungă un acord cu nici o grupare şi a mărturisit pentru FANATIK.RO că, dacă nici în această iarnă nu îşi găseşte un alt angajamanet, atunci la 35 de ani îşi va încheia fără nici o reţinere cariera de fotbalist.

Totuşi, Gabi Mureşan are şi acum un mare regret din cauza problemelor pe care le-a avut după accidentarea lui Raul Rusescu, provocată în 2015,  în timpul partidei ASA Tg. Mureş – Steaua. Vezi detalii Fostul internaţional este de părere că niciodată jucătorul roş-albaştrilor nu ar fi acţionat împotriva sa dacă nu era întărâtat de la spate de către conducerea actualilor vicecampioni ai României. Mureşan ne-a spus că a încercat să ia legătura şi acum cu fostul atacant al Stelei, dar nu reuşeşte să dea de el pentru că nu îi răspunde. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gabi Mureşan crede ca CFR e favorită la titlu!

Contactat de către FANATIK.RO, Gabi Mureşan a acceeptat să ne vorbească despre perioada pe care acum o petrece acasă, sperând totuşi că în pauza de iarnă îşi va găsi o ultimă echipă din carieră. “Momentan sunt acasă şi pot să vă spun că am deja o gheată agăţată în cui, Am 35 de ani, iar dacă în iarnă nu îmi voi găsi o ultimă echipă unde să pot mai joc, atunci pot să vă spun că îmi voi încheia definitiv cariera. Acum doar am luat o pauză mai lungă.

Am avut câteva discuţii în Cipru, dar nu s-au concretizat, iar din Liga 1 Betano am fost în discuţii cu cei de la Concordia Chiajna. Însă le-am spus într-un final că la 35 de ani eu nu îmi mai permit să joc pe teren sintetic cum au dânşii acolo la ei la stadion. Acum privesc meciurile la televizor şi pot să vă spun că îmi place CFR Cluj. Dan Petrescu face treabă bună acolo. Eu cred că CFR Cluj şi Steaua sunt echipele care se vor bate până în ultimul moment la titlu.

Vreau să vă mai spun că nici acum nu am uitat acel incident nefericit cu Rusescu. Vă mai spun încă o dată că nu am vrut să îl lovesc şi îmi pare tare rău. Am tot încercat să mai dau de el la telefon, dar nu îmi răspunde. Eu sunt sigur că toate acţiunile pe care el le-a făcut ulterior împotriva mea au fost făcute doar că cei de la Steaua l-au împins de la spate. Conducerea de la Steaua a vrut să mă facă. Oficialii Stelei au vrut să îmi distrugă cariera. Este păcat, deoarece eu nu le-am făcut nimic”, a încheiat Mureşan.

Tags: