Fotbal intern

Gabi Mureşan, dezvăluiri inedite. L-a convins pe Arpad Paszkany să-i mărească salariul la 25.000 de euro lunar. EXCLUSIV

26.09.2019 | 14:10
Gabi Muresan dezvaluiri inedite La convins pe Arpad Paszkany sai mareasca salariul la 25000 de euro lunar EXCLUSIV

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Gabi Mureșan a povestit modul în care și-a negociat salariul cu Arpad Paszkany, pentru a ajunge să câștige 25.000 de euro pe an. Fostul mijlocaș al CFR-ului a ajuns la o sumă importantă de bani, în urma negocierilor cu patronul formației clujene.

Negocierea lui Gabi Mureșan pentru a obține un contract mai bun

„În primii doi-trei ani la CFR Cluj, îți spun sincer că am jucat pe 7.000 de euro. Eu nu m-am dus niciodată la conducere să-mi mărească salariul, chiar dacă aveam colegi care câștigau 500.000 de euro pe an! Iar eu eram om de bază și jucam meci de meci. Semnasem în 2007 pe cinci ani, cu salariu fix, și poate de aceea. Era o lege pe atunci că după trei ani poți pleca oriunde vrei dacă-ți achiți ultimii doi ani de contract”, a povestit Gabi Mureșan.

Și aveam de plătit undeva la 160.000 de euro. Mă gândeam să dau banii ăștia și să plec. Nu știu de unde și ce au auzit cei din conducere și m-au chemat că-mi măresc contractul la 10.000 de euro. Am refuzat și le-am transmis că nu am de ce să accept încă 3.000 în plus când pot să plec dacă achit 160.000 de euro și am ofertă de 40.000 de euro lunar. A fost momentul în care Arpi mi-a pus pe masă 25.000 de euro pe lună pentru următorii doi ani de contract. Era cu vreo două-trei meciuri înainte să se termine sezonul 2009-2010, când am luat al doilea titlu cu CFR. Arpi a fost foarte corect cu mine atunci”, a încheiat fostul jucător al CFR-ului.

Gabi Mureșan în tricoul lui ASA Târgu Mureș. Sursă foto: sportpictures.eu
Gabi Mureșan în tricoul lui ASA Târgu Mureș. Sursă foto: sportpictures.eu

Mureșan l-a acuzat pe Gigi Becali pentru titlul pierdut cu Târgu-Mureș

Gabi Mureșan nu poate uita titlul pierdut în 2015 cu ASA Târgu Mureș în fața FCSB-ului și îl acuză pe Gigi Becali pentru ratarea câștigării campionatului: Atunci nu a fost niciun reproș! Dar ulterior am aflat anumite lucruri, nu neapărat zvonuri, că unii s-au dat deoparte, că au luat bani nu știu de unde… Probabil de la Gigi Becali… Care a mai făcut una din asta…”

„De fapt, nu una din asta. A dat bani și în 2008, când am luat titlul cu CFR după meciul cu U, dar atunci a fost clar altceva… Pentru ce a făcut în 2008 eu îi dau dreptate. A dat bani la U ca să joace corect cu CFR! Nu pentru altceva. Cum corect a fost și că l-a transferat pe Tudorie la Steaua după meciul acela cu noi din 2015… L-a motivat pe băiat, treaba lui ce a făcut…”, a mai spus Gabi Mureșan.

  • 37 de ani a împlinit Gabi Mureşan pe 13 februarie
Tags: