Fotbal intern

Gabi Mureșan, vehement înainte de CFR – Universitatea Craiova! „Dacă joci la egal, pierzi”

12.05.2019 | 17:55
Gabi Muresan vehement inainte de CFR  Universitatea Craiova Daca joci la egal pierzi

Gabi Mureșan a fost vehement înainte de CFR – Universitatea Craiova! Fostul fundaș al campioanei le-a atras atenția ardelenilor și le-a transmis un mesaj ferm. „O spun din proprie experiență, dacă joci la egal, pierzi! CFR are o echipă bună, cred că va trebui să joace la victorie cu CSU. Am rămas un susținător al CFR-ului, acolo am avut cei mai frumoși ani. Cei de la Cluj au fost cei mai echilibrați și cei mai serioși, cred că merită titlul. Pronostic pentru diseară? CFR bate lejer, de la două goluri în sus”, a spus Gabi Mureșan pentru gsp.ro

Gabi Mureșan, vehement înainte de CFR – Universitatea Craiova!

Pentru Gabi Mureșan lucrurile sunt cât se poate de clare. Deși Dan Petrescu este la un pas de al doilea titlu consecutiv cu CFR Cluj, cel mai mare merit pentru acest sezon îl are portughezul Antonio Conceicao. Și pe Alin Minteuan l-a lăudat Mureșan. „Edi Iordănescu, săracul, nici n-a apucat să-și cunoască toți jucătorii. Experiența din vestiar a adus titlul, dar cred că cel mai mare merit îl are Toni Conceicao, el a pregătit cel mai mult echipa. 

A fost și este un antrenor care are răbdare, cred că a făcut greșeala că a dat prea multă libertate unor jucători. Când antrenezi atâția jucători de naționalități diferite, unii înțeleg greșit bunătatea antrenorului, dar nu vreau să dau nume. Niciun jucător nu îi dă peste nas lui Dan Petrescu. Îmi pare rău și de Alin Minteuan, merita să rămână mai mult de 5 etape. Oricum, pe cei de la CFR îi interesează să câștige campionatul, indiferent cine ar fi antrenor”, a mai spus Gabi Mureșan.

Gabi Mureșan, vehement înainte de CFR - Universitatea Craiova! Gabi Muresan si Edi Stancioiu se bucura alaturi de supercupa Romaniei
Gabi Mureșan se bucură alături de colegi pentru un nou trofeu bifat cu CFR Cluj

Mureșan, dezamăgit de fotbalul din Liga 1 Betano

Gabi Mureșan recunoaște că fotbalul actual din Liga 1 Betano nu îl încântă. „Fără să fiu modest, când eram eu la CFR Cluj erau jucători mai de valoare, dar de atunci s-au schimbat multe. Ultima performanță europeană a fost făcută când eram și eu, când am făcut 10 puncte cu Manchester United în grupă. Nu se mai investește, n-au mai fost bani, iar jucătorii de valoare costă mulți bani.  Campionatul nostru a scăzut mult. În 2008-2009-2010 erau echipe foarte tari, erau Urziceni, Vaslui, Dinamo, Rapid, Timișoara. 

Cred că sunt resurse la Cluj, din moment ce și-au permis să-l aducă pe Dan Petrescu din China. Ca să faci performanță, să intri în grupele Champions League, trebuie făcute niște investiții, să schimbi unii jucători, nu că actualii jucători n-ar avea valoare. Dar trebuie totuși altceva, uită-te ce jucători sunt în Champions League”, a adăugat Gabi Mureșan.

  • 3 titluri a câștigat Gabi Mureșan cu CFR Cluj

 

 

Tags: