Carousel hot news

STEAUA. Viitorul manager al Stelei, ATAC la Gâlcă şi Sănmărtean

STEAUA. Gabi Popescu, omul dorit la Steaua pe postul de manager general în locul lui Meme Stoica, atacă jocul lui Gâlcă şi al lui Sănmărtean şi îl ironizează pe Gabi Tamaş, la Dolce Sport....
Autor: Mircea Dominte | 23.10.2014 | 13:38
STEAUA. Viitorul manager al Stelei, ATAC la Gâlcă şi Sănmărtean

STEAUA. Gabi Popescu, omul dorit la Steaua pe postul de manager general în locul lui Meme Stoica, atacă jocul lui Gâlcă şi al lui Sănmărtean şi îl ironizează pe Gabi Tamaş, la Dolce Sport.

Despre Gâlcă: “Nu prea mai vine lumea la stadion pentru că în perioada cu Reghecampf, Steaua a jucat mult mai dinamic, mult mai electrizant. Bourceanu avea deposedări fabuloase. Cu Gâlcă nu mai e dinamic jocul.

Despre Sănmărtean: “În unele momente, Sănmărtean încetineşte jocul, de aceea este important şi ce adversar stă în faţa lui. Dacă ai un adversar dificil, poate nu-l păcăleşti atît de uşor, recuperează, pleacă pe contraatac şi eşti prins descoperit. Sănmărtean este un fotbalist capricios pentru fotbalul modern. Diseară Steaua trebuie să se impună, este diferenţă de valoare”

Despre Tamaş: “Steaua a adus fotbalişti care n-au crescut în ultimii ani. Păi uitaţi-vă la Luchin! La naţională se forţează cu Gabi Tamaş fundaş dreapta. El care este un jucător lent! Cu Olanda l-a făcut Lens avion, scuzaţi-mă! Nu poţi ataca un Porsche cu o Dacie”.

Despre atacul Stelei: “Aş fi acceptat Steaua, normal! M-am întîlnit cu Gâlcă înaintea acestor discuţii în mall şi i-am spus că are nevoie de atacant, la care el mi-a spus: > Mie Piovaccari nu mi-a plăcut! A dat goluri, dar goluri a dat şi Rocha care era golgheter din postura de rezervă”.

Despre Mircea Lucescu: “Nu ştiu dacă Mircea Lucescu poate face faţă pe ambele fronturi. Problema este că echipa naţionala României este o echipă la care mai trebuie lucrat, nu poţi lăsa echipa să joace pur şi simplu. Cum făcea Piţurcă, care avea flerul lui caracteristic. Nu spun că e vina lui că naţionala nu juca, dar asta este situaţia”. 

Despre Alexandru Maxim: “Alexandru Maxim trebuie supravegheat foarte bine, fiindcă randamentul său este la şase metri sub pămînt”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!