Carousel hot news

Gabi Popescu, atac la Marica: “Tragem de el deşi nu are echipă sau nu este pregătit!”

Gabi Popescu susţine că echipa naţională nu are un atacant pe care se poate baza la orice oră şi nu înţelege motivele pentru care se insistă cu Ciprian Marica, fotbalist care este mai tot...
Autor: Răzvan Scarlat | 18.10.2014 | 16:52
Gabi Popescu, atac la Marica: “Tragem de el deşi nu are echipă sau nu este pregătit!”

Gabi Popescu susţine că echipa naţională nu are un atacant pe care se poate baza la orice oră şi nu înţelege motivele pentru care se insistă cu Ciprian Marica, fotbalist care este mai tot timpul accidentat.

”Trăim o dramă a suferinţei, pentru că trebuie să vedem anumite meciuri foarte slabe în care nu mai sunt jucători care să ne aducă rezultate normale pentru statutul nostru, adică al Stelei şi al echipei naţionale. Şi vă dau un exemplu. Echipa naţională nu are atacant de cinci ani de zile. Marica este accidentat-tragem de el, Marica nu este pregătit-tragem de el, Marica n-are echipă-intră în teren şi joacă, Marica e suspendat-n-avem ce face. Probabil că unii din federaţie s-au gîndit că putem să luăm tricoul lui Tănase şi să-l îmbrăcăm pe Marica, dar e accidentat şi trebuie să se opereze”, a spus Popescu pentru Digisport.

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-SPORTUL STUDENTESC 0-0,AMICAL (19.02.2011)

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!