Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gabi Safta a început să plângă în timpul derby-ului Rapid – FCSB! Care a fost momentul-cheie

Gabi Safta a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA care este momentul din timpul derby-ului Rapid - FCSB care l-a făcut să plângă.
10.03.2024 | 15:44
Gabi Safta a inceput sa planga in timpul derbyului Rapid  FCSB Care a fost momentulcheie
Gabi Safta în urma derby-ului dintre Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul derby-ului dintre Rapid și FCSB de pe Arena Națională a fost unul dezastruos pentru formația lui Gigi Becali, scor 4-0. În timpul partidei din ultima etapă a sezonului regular, Gabi Safta susține că a plâns.

Gabi Safta a început să plângă în timpul derby-ului Rapid – FCSB! Care a fost momentul-cheie

Rezultatul derby-ului Rapid – FCSB nu a fost prea bine primit de suporterii “roș-albaștri”. Gabi Safta, un susținător înfocat al liderului din SuperLiga, susține că a plâns atunci când scorul s-a făcut 3-0.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt machiat, dar sunt machit rău de tot. Aseară la 3-0 am plâns, evident. Bayern a luat 5 cu Borussia Monchengladbach și a devenit campioană.

Farul a luat 4 de la Sibiu și a devenit campioană. Vorba lui Vivi Răchită, ‘Cine râde la urmă, râde mai bine’. Nu am dormit, ce să mai dorm. Sunt aici de la 8 seara”, a spus Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Safta a încercat să își ridice moralul spunând că și alte echipe au trecut printr-un moment similar și au luat campionatul. Dar Alin Buzărin i-a adus aminte lui Gabi Safta de un factor important.

“Dar aici e o nuanță, pentru că e un meci cu principala rivală la titlu. Adică, tu poți să iei 4-o de la echipa de pe locul 9 la un moment dat, nu e niciun fel de problemă. Așa era și Gladbach, și așa a fost și Sibiu anul trecut”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Analiza lui Stoichiță după derby-ul de pe Arena Națională

“Pentru mine a fost o mare surpriză. Nu m-am gândit niciodată că poate să piardă FCSB așa, mai ales după moralul bun pe care îl aveau. Având în vedere că se aflau pe primul loc la 12 puncte.

A fost un meci în care nu puteau să intre relaxați, pentru că era un meci pe care dacă îl câștigau erau campioni de pe acum, probabil. Modul în care s-au prezentat cei de la FCSB a fost așa cum a fost.

ADVERTISEMENT

Nu ai pe cine să remarci din echipa FCSB-ului. Modul în care au gândit jocul mi se pare că a fost total greșit”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Gabi Safta, reacție după Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT
Tags: