Sport

Gabi Szabo a reacționat după interviul FANATIK cu Nicușor Dan: ”Din fotoliu e simplu să critici!” EXCLUSIV

25.02.2020 | 00:02
Gabi Szabo a reactionat dupa interviul FANATIK cu Nicusor Dan Din fotoliu e simplu sa critici EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Directorul general al clubului CSM București, Gabi Szabo, a reacționat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, la declarațiile făcute de Nicușor Dan, unul dintre candidații la Primăria Capitalei, tot pentru FANATIK.

Gabi Szabo a reacționat după interviul FANATIK cu Nicușor Dan: ”N-are proiect, n-are strategie”

”Sunt un om foarte corect, foarte responsabil, iar din fotoliu este foarte simplu să vii şi să critici. În primul rând, candidează, câştigă alegerile, cheamă-ne să stăm de vorbă…”, a reacționat Gabi Szabo după interviul acordat de Nicușor Dan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Aşa, să stai şi să îţi dai cu părerea e ca şi cum eu, astăzi, aș veni să spun despre el că nu o să aibă nicio şansă să câştige pentru că: n-are proiect, n-are strategie. Doar că este cine este şi ce să spun?”, a continuat Szabo în interviul pentru FANATIK.

”Sportul în România depinde de politic”

”A apărut la televizor de 3 ori, 5 ori, a vorbit despre nu ştiu ce proiecte cu Bucureştiul şi vrem brusc să ne cocoţăm în funcţii publice. OK, îi place un asemenea răspuns? Nu cred că îi place”, a declarat Gabi Szabo.

ADVERTISEMENT

”Ştiţi care e chestia, mie îmi pare rău că sportul azi… Depindem de politic, foarte clar. Sportul, astăzi, în România, depinde de politic pentru că, la orice eveniment pe care noi îl organizăm, avem nevoie de susţinere”, a explicat oficialul CSM București.

”Noi avem sponsori, dar în cea mai mare parte sunt bartere”

”Fie financiară, de la Ministerul de Finanţe, fie de la Ministerul Tineretului şi Sportului, pe infrastructura sportivă, fie la Ministerul de Interne, pentru că vorbim de jandarmi, etc, etc. Fie că vorbim de primăriile locale, care în proporţie covârşitoare susţin sportul. Că tot vorbim de sursele financiare…”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

”Noi avem sponsori, dar în cea mai mare parte ori sunt bartere, ori ne susţin în tot felul de activităţi. Da, avem şi financiar, numai că fiecare contract de sponsorizare are o linie pe care trebuie să o păstrăm şi să o ducem la îndeplinire”, a afirmat Sazbo.

”Clubul e victimă colaterală în bătălia politică”

”Eu înţeleg că sunt în campanie, dar este foarte grav că CSM Bucureşti este într-o asemenea bătălie şi nu lăsăm acest club să se dezvolte. Sportivul şi antrenorul au nevoie de linişte. N-am văzut nicăieri în România să mai fie un club victimă colaterală într-o asemenea bătălie politică”, a încheiat Szabo.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan a declarat în interviul acordat FANATIK că în cazul în care va ajunge primarul Capitalei va comanda un audit financiar, de personal și de performanță și foarte probabil, conducerea actuală a clubului CSM București va fi schimbată din funcție.

ADVERTISEMENT