Sport

Gabi Szabo, dezvăluiri despre plecarea lui Tomas Ryde de la CSM București: ”Nici n-a vorbit cu mine!” EXCLUSIV

24.02.2020 | 17:51
Gabi Szabo dezvaluiri despre plecarea lui Tomas Ryde de la CSM Bucuresti Nici na vorbit cu mine EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Directorul general al clubului CSM București, Gabi Szabo, a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate FANATIK, de ce a plecat antrenorul suedez Tomas Ryde de la cârma echipei de handbal feminin.

Gabi Szabo, dezvăluiri despre plecarea lui Tomas Ryde de la CSM București: ”Nu era în performanţe, în obiective”

”Nici n-a vorbit cu mine! Eu am aflat la ora 8 și jumătate dimineaţa că Tomas Ryde a părăsit echipa. Punct. N-a venit la club, n-a vorbit cu noi, a vorbit doar cu… Sunt sigură că a vorbit doar cu team managerul echipei. Cu mine, personal, nu”, a spus fosta mare atletă în interviul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Aveam ceva mesaje din interiorul echipei cum că Tomas… Dar nu aşa, de la o zi la alta. În plus de asta, nu era în performanţe, în obiective. Nu era în obiective Tomas Ryde. Deja avea două meciuri pierdute și începea Champions League”, a dezvăluit Gabi Szabo despre plecarea lui Tomas Ryde de la CSM București.

”Eu la 8 și jumătate dimineață am aflat că a părăsit echipa”

”Starea emoţională din mijlocul echipei nu era cea mai bună, deci probabil a simţit că nu poate să facă faţă performanţelor de pe plan internaţional, din Champions League, şi acesta este motivul pentru care cred că aşa, de la o oră la alta, a decis să plece”, a continuat Szabo.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-a dat niciun motiv pentru care a plecat şi asta v-o spun cu toată onestitatea. Eu la 8 și jumătate veneam spre club, am primit telefon de la Vlad (n.r. – Enăchescu, şeful secţiei de handbal feminin) că Tomas Ryde a părăsit echipa şi că nu mai merge la antrenament”, a declarat directorul general.

”Tomas Ryde a vorbit cu Vlad Enăchescu”

”Vă daţi seama că toată informaţia şi tot ce se întâmplă la firul ierbii se face prin coordonatorii de departamente cu care mă văd în fiecare săptămână. Ne vedem şi discutăm fiecare problemă în săptămâna respectivă, urgenţele care trebuie”, a menționat Gabi Szabo.

ADVERTISEMENT

”Dar, iertaţi-mă, Doamne, când tu vrei să îţi dai demisia de la instituţie… El, Tomas Ryde, a vorbit cu Vlad Enăchescu, a aflat motivele, m-a informat pe mine şi asta este. A plecat…”, a afirmat fosta mare atletă.

”E normal ca antrenorul să ţină legătura cu team managerul”

”Mi se pare un lucru normal ca antrenorul să ţină legătura cu team managerul, cu coordonatorul de departamente şi apoi să fiu eu informată şi să vedem modul în care se închide contractul şi cum se pleacă. Adică nu mi se pare nimic ieşit din comun”, a încheiat Szabo.

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București la începutul lunii octombrie, suedezul luând decizia să renunțe la contractul pe care îl avea cu echipa bucureșteană cu 5 zile înainte de debutul în grupele Champions League. FANATIK a aflat Ryde a hotărât să demisioneze din cauza faptului că pierduse vestiarul.

ADVERTISEMENT