Sport

Gabi Szabo, prima reacție după eliminarea CSM-ului din Liga Campionilor: “O înfrângere amară!”

11.04.2021 | 19:46
Gabi Szabo prima reactie dupa eliminarea CSMului din Liga Campionilor O infrangere amara
ADVERTISEMENT

CSM București a pierdut calificarea în Final Four după un final de infarct în fața celor de la ȚSKA Moscova. “Tigroaicele” au marcat doar 19 goluri și în final diferența s-a făcut la numărul de reușite marcate în deplasare. 

După succesul la cinci goluri din tur, CSM București nu a reușit să țină de acest avans și a pierdut calificarea în Final Four. “Tigroaicele” au fost în grafic la pauză când ȚSKA Moscova conducea cu 12-11, însă la final rusoaicele sunt cele care se bucurau pentru calificare.

ADVERTISEMENT

Gabi Szabo, prima reacție după eliminarea CSM-ului din Liga Campionilor: “O înfrângere amară!”

Directorul general al lui CSM București, Gabriela Szabo, a reacționat după ratarea calificării în Final Four și spune că proiectul CSM va continua la cel mai înalt nivel în ciuda înfrângerii amare din Rusia:

“Felicit fetele pentru lupta de astăzi din teren și pentru parcursul din Champions League! Este o înfrangere amara, cu atât mai mult cu cât ne-a lipsit doar un gol pentru calificare.

ADVERTISEMENT

Se încheie o etapă, dar eforturile și concentrarea noastră a tuturor trebuie să continue. Performanța în sport se construiește indiferent de obstacole: ai câștigat continua, ai pierdut continuă…”, a scris Gabriela Szabo.

Se schimbă liniile la CSM București din vară! Vor pleca șapte jucătoare

Pentru CSM București urmează o schimbare masivă în această vară. Vor pleca o mulțime de jucătoare: Jelena Grubisic, Denisa Dedu, Laura Moisă, Dragana Cvijic, Gabriela Perianu, Crina Pintea sau Bianca Bazaliu.

ADVERTISEMENT

Până acum, “tigroaicele” au anunțat o parte dintre noile transferuri: Ema Ramusovic, Tess Wester, Malin Aune, Emilie Hegh Arntzen sau Marie Davidsen. La CSM ar putea ajunge Diana Ilina de la Gloria Bistrița, dar și pivotul Yvette Broch.

La nivelul băncii tehnice va exista continuitate. Adi Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București pentru următorii doi ani. Rămâne însă amărăciunea ratării turneului Final Four într-un moment în care CSM era favorită să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

ȚSKA Moscova va juca la Budapesta pentru câștigarea trofeului împotriva lui Gyor, Brest și Vipers Kristiansand. Rusoiacele sunt la debutul în competiție și au ajuns în fazele finale ale Ligii Campionilor.

  • 9 goluri a marcat Cristina Neagu
  • 51-51 a fost scorul general în “dublă manșă”

 

ADVERTISEMENT