Sport

Gabi Szabo, săgeți către Neagu: „Este ciudat sa vezi sportivii vorbind mai mult despre bani”. Foto

21.11.2020 | 23:32
Gabi Szabo sageti catre Neagu Este ciudat sa vezi sportivii vorbind mai mult despre bani Foto
ADVERTISEMENT

Gabriela Szabo i-a transmis un mesaj subtil Cristinei Neagu. Președintele lui CSM București a avut o replică la declarația handbalistei de după meciul cu Rostov Don, pierdut cu scorul de 22-27.

De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu s-a revoltat din cauza faptului că ea și restul „tigroaicelor” nu își primesc banii la timp.

ADVERTISEMENT

Pe pagina oficială de Facebook, Gabi Szabo a postat o imagine în care apare alături de Michael Johnson. Fotografia este însoțită de o descriere care pare să aibă rolul de a o „înțepa” pe Cristina Neagu.

Gabriela Szabo, replică pentru Neagu: „Imaginea de mai jos vorbește”

„În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive! În imaginea de mai jos vorbește rezultatul anilor de muncă, perseverența și mai presus de orice Pasiunea!”, a scris Gabriela Szabo pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Rostov Don nu a fost singurul la care Neagu & Co. au acuzat problemele financiare din cadrul vicecampioanei României. La partida contra lui Ferencvaros, elevele lui Adrian Vasile au ieșit la încălzire cu tricouri pe care scria „Respectaţi-vă promisiunile!” şi „Respectaţi-ne munca!”.

Neagu a răbufinit la finalul meciului cu Rostov: „Ce echipă cu pretenții nu-și respectă jucătoarele?”

După ce echipa lui Adrian Vasile a pierdut partida din Liga Campionilor cu Rostov Don, scor 22-27, Cristina Neagu a atras atenția asupra problemelor financiare pe care le are CSM București.

ADVERTISEMENT

„Orice înfrângere e dureroasă, mai ales că am jucat acasă și ne doream victoria. Apărarea noastră nu a mers deloc astăzi. În atac vor apărea mereu unele greșeli, dar toate meciurile câștigate de noi au venit când apărarea a mers. Din păcate, astăzi nu a mers.

S-a acumulat oboseală, nu știu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puține antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o și pe Alexandrina Barbosa.

ADVERTISEMENT

Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă și avem șanse reale de a merge în grupele principale ale competiției. Mai sunt meciuri de jucat și păstrăm șanse.

Mai e și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp”, a declarat Cristina Neagu la finalul meciului cu Rostov.

 

ADVERTISEMENT